Liity Coca-Cola -sivuston jäseneksi ja kerro läheisillesi tunteistasi Cokiksella!

Innovinity Ltd (me  tai  me) on Englannissaja Walesissa rekisteröity yritys numerolla  12856774. Rekisteröity toimipaikkamme on osoitteessa 69 Gazelle Road, Weston-Super-Mare, BS24 9ES.

Yhteystietomme ovat privacywatch@innovinity.com

  • Mikä on tämän asiakirjan tarkoitus?
    • Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojailmoituksessa esitetään, millä perusteella kaikki henkilötiedot, joita keräämme verkkosivustomme käyttäjistä osoitteessa coca-cola.fi/privacy-policy-statement (sivustomme), ja miten me käsittelemme nämä tiedot.
    • Tämä tietosuojailmoitus koskee: sivustomme kävijöitä, jotka eivät rekisteröidy, sekä niitä, jotka rekisteröityvät; kaikki asiakkaat, jotka ostavat tavaroitamme ja/tai palveluitamme meiltä sivustomme kautta tai muuten; ja kaikki yksittäiset urakoitsijat ja palveluntarjoajat, jotka tarjoavat palveluita liiketoiminnallemme (sinä).
    • Coca-Cola on rekisterinpitäjä. Tämä tarkoittaa, että olemme vastuussa siitä, miten pidämme ja käytämme henkilökohtaisia tietoja sinusta, ja selitämme tämän selvästi sinulle.
    • Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan, joka vastaa tähän tietosuojakäytäntöön liittyvien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, mukaan lukien pyynnöt laillisten oikeuksiesi käyttämisestä, ota yhteyttä yllä olevien tietojen avulla.
    • Lue tämä tietosuojailmoitus huolellisesti ymmärtääksesi, mitä teemme henkilökohtaisilla tiedoillasi ja mitä oikeuksia sinulla on toimintaamme liittyen.
  • Mikä on henkilötietoja ja lain mukaan käsittelyn peruste
    • Henkilötiedot tai henkilötiedot tarkoittavat kaikkia henkilöön liittyviä tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa. On olemassa erityisiä arkaluontoisempien henkilötietojen luokkia, jotka edellyttävät korkeampaa suojaustasoa (ks. jäljempänä 3.4 kohta).
    • Käytämme henkilötietojasi vain, kun laki sallii sen. Käsittelyn periaatteellinen oikeusperusta on jäljempänä olevassa taulukossa. Jotkin käsittelyperusteistamme ovat kuitenkin päällekkäisiä, ja voi olla useita syitä, jotka oikeuttavat henkilötietojesi käytön.
    • Voimme luottaa oikeutettuihin etuihimme (tai kolmannen osapuolen etuihin) henkilötietojemme käsittelyssä vain, jos etusi ja perusoikeudet eivät ohita näitä etuja. Jos luotamme oikeutettuihin etuihin käsittelyssämme, olemme määrittäneet asiaankuuluvan edun alla.
    • Yleensä emme luota suostumukseen oikeudellisena perustana henkilötietojesi käsittelylle, vaikka jos olet yksityishenkilö, saamme suostumuksesi ennen kuin lähetämme sinulle suoraa markkinointiviestintää sähköpostitse tai tekstiviestillä. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.
    • Käytämme henkilötietojasi vain tarkoituksiin, joihin keräsimme ne, ellemme kohtuudella ajattele, että meidän on käytettävä niitä toisesta syystä ja että tämä syy on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos meidän on käytettävä henkilötietojasi etuyhteydettömään tarkoitukseen, ilmoitamme sinulle ja selitämme oikeusperustan, jonka avulla voimme tehdä niin.
    • Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi tietämättäsi tai ilman suostumustasi, jos laki sitä edellyttää tai sallii.
    • Jos meidän on kerättävä henkilötietoja lain tai kanssasi olevan sopimuksen ehtojen mukaisesti ja et toimita niitä pyydettäessä, emme ehkä pysty suorittamaan sopimusta, joka meillä on tai yritämme tehdä kanssasi (esimerkiksi tarjotaksemme sinulle tavaroita tai palveluita). Tässä tapauksessa saatamme joutua peruuttamaan tuotteen tai palvelun, joka sinulla on kanssamme, mutta ilmoitamme sinulle, jos näin on tuolloin.
  • Sinusta keräämämme tiedot
    • Henkilötiedot tai henkilötiedot tarkoittavat kaikkia tietoja henkilöstä, josta kyseinen henkilö voidaan tunnistaa. Se ei sisällä tietoja, joissa henkilöllisyys on poistettu (anonyymit tiedot).
    • Voimme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää erilaisia henkilötietoja sinusta, jotka olemme ryhmitelleet yhteen seuraavasti:

Henkilötiedot sisältävät etunimen, sukunimen, käyttäjänimen, syntymäajan ja sukupuolen.

Yhteystiedot sisältävät laskutusosoitteen, posti- tai toimitusosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot.

Tekniset tiedot sisältävät IP-osoitteen MAC-osoitteen, Google Ad ID:n, Apple Ad ID:n, kirjautumis- ja sitoutumistietosi, jotka sisältävät sivustovierailujen päivämäärän ja kellonajan sivustoilla, sivustovierailujen määrän, sijaintitietojen selaimen tyypin ja version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selaimen laajennustyypit ja -versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä muun tekniikan laitteissa, joita käytät tämän verkkosivuston käyttöön.

Julkisen sosiaalisen verkoston profiilitiedot sisältävät  nimeä, aliaksia, valokuvia, tykkäyksiä, sijainteja ja käyttäjän luomaa sisältöä sosiaalisissa verkostoissa, kuten tekstejä, videoita, symboleja, hashtageja ja tallenteita harrastuksistasi ja kiinnostuksen kohteistasi.

Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät mieltymyksesi markkinoinnin vastaanottamiseen meiltä ja kolmansilta osapuoliltamme sekä viestintäasetuksesi.

  • Keräämme, käytämme ja jaamme myös aggregoituja tietoja, kuten tilastollisia tai demografisia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Yhdistetyt tiedot voidaan johtaa henkilötiedoistasi, mutta niitä ei pidetä lainsäädännön mukaan henkilötietoina, koska nämä tiedot eivät  paljasta  suoraan tai välillisesti henkilöllisyyttäsi. Voimme esimerkiksi koostaa tekniset tietosi laskeaksesi tiettyä verkkosivusto-ominaisuutta käyttämien käyttäjien prosenttiosuuden. Jos kuitenkin yhdistämme koostettuja tietoja henkilötietoihin tai yhdistämme ne henkilötietoihin, jotta ne voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietona, jota käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.
  • Osana tavanomaista liiketoimintaamme emme kerää mitään erityisiä henkilötietoryhmiä sinusta (tämä sisältää tietoja rodustasi tai etnisyydestäsi, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksistasi, seksielämästäsi, seksuaalisesta suuntautumisesta, poliittisista mielipiteistä, ammattiyhdistysjäsenyydestä, terveydestäsi sekä geneettisistä ja biometrisistä tiedoista). Emme myöskään kerää tietoja rikostuomioista ja rikoksista. Voimme kuitenkin käsitellä tietoja:
    • jotka liittyvät terveydentilaan tai vammaan täyttääksemme oikeudellisen velvollisuutemme tehdä kohtuullisia mukautuksia palvelujemme tarjoamiseen;
    • jos on tarpeen vahvistaa, käyttää tai puolustaa oikeudellista vaatimusta;
    • jos olet selvästi julkistanut tiedot; Tai
    • muussa tapauksessa nimenomaisella suostumuksellasi.
  • Miten henkilötietojasi kerätään?
    • Käytämme erilaisia menetelmiä kerätäksesi tietoja sinulta ja sinusta, mukaan lukien:
    • Suorat Voit antaa meille henkilöllisyys- ja yhteystietosi täyttämällä lomakkeita sivustolla tai olemalla yhteydessä meihin sivustolla tai asiakaspalveluun. Tämä sisältää henkilötiedot, jotka annat, kun:
      • käyttää verkkosivustoamme;
      • luoda tilin verkkosivuillamme;
      • pyytää markkinointia lähetettäväksi sinulle;
      • osallistua kilpailuun, myynninedistämiseen tai tutkimukseen; Tai
      • antaa meille palautetta, tehdä valituksen tai ottaa meihin yhteyttä.
    • Keräämme identiteettiä, yhteystietoja, julkisen sosiaalisen verkoston profiilitietoja ja teknisiä tietoja sosiaalisen median tileiltämme.
    • Automatisoidut teknologiat tai vuorovaikutukset. Kun olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme tai avointen markkinointisähköpostien kanssa, keräämme automaattisesti teknisiä tietoja laitteistasi, sijainnistasi, selaustoimistasi ja -kuvioistasi. Keräämme nämä henkilötiedot evästeiden, palvelinlokien ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Saatamme myös saada sinusta teknisiä tietoja, jos vierailet muilla evästeitämme käyttäneillä verkkosivustoilla. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa 10.
  • Lapset: Sivusto on tarkoitettu 16 vuotta täyttänille henkilöille vanhempien suostumuksella 16 ikävuotta asti. Pyydämme, että alle 16-vuotiaat henkilöt eivät anna henkilötietoja Sivuston kautta.   Pidätämme oikeuden pyytää todistusta vanhempien suostumuksesta milloin tahansa, jotta alaikäisiä koskevia henkilötietoja voidaan käsitellä
    • kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet. Saamme henkilötietojasi eri kolmansilta osapuolilta ja julkisista lähteistä alla kuvatulla tavalla
      • Tekniset tiedot seuraavilta osapuolilta:
        • analytiikan tarjoajat, kuten Google, sijaitsevat Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU:n ulkopuolella;
      • Yhteys-, rahoitus- ja transaktiotiedot EU:ssa sijaitsevalta teknisten, maksu- ja toimituspalvelujen tarjoajilta, kuten DHL:ltä.
    • Tarkoitukset, joihin käytämme henkilötietojasi

Tarkoitus/toiminta

Tietojen tyyppi

Käsittelyn laillinen peruste, mukaan lukien oikeutetun edun perusta

Pyyntöihin, kysymyksiin ja kommentteihin vastaaminen

a) Henkilötiedot

b) Yhteystiedot

Välttämätön oikeutettujen etujemme kannalta (asiakkaiden avustaminen ja vastausten antaminen)

Tilauksen käsitteleminen ja toimitus, mukaan lukien:

a) Maksujen, maksujen ja kulujen hallinta

(b) Kerää ja peri meille velkaa

a) Henkilötiedot

b) Yhteystiedot

c) Taloudelliset tiedot

d) Tapahtumatiedot

e) Markkinointi- ja viestintätiedot

(a) Kanssasi sopimuksen toteutuminen

(b) Välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (periä meille erääntyneet velat)

Hallitaksemme suhdettamme sinuun, joka sisältää:

(a) Ilmoittaminen ehtojen tai tietosuojakäytännön muutoksista

(b) Pyytää sinua jättämään arvostelun tai tekemään kyselyn

a) Henkilötiedot

b) Yhteystiedot

 c) Markkinointi- ja viestintätiedot

(a) Kanssasi sopimuksen toteutuminen

b) Välttämätön oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi

(c) Välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (pitääksemme tietomme ajan tasalla ja tutkiaksemme, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palveluitamme)

Jotta voit osallistua arvontaan, kilpailuun tai suorittaa kyselyn

a) Henkilötiedot

b) Yhteystiedot

c) Julkisen sosiaalisen median profiilitiedot

d) Käyttötiedot

e) Markkinointi- ja viestintätiedot

(a) Kanssasi sopimuksen toteutuminen

(b) Välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (tutkia, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palveluitamme, kehittää niitä ja kasvattaa liiketoimintaamme)

Liiketoimintamme ja tämän verkkosivuston hallinnointi ja suojaaminen (mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja tietojen isännöinti) 

a) Henkilötiedot

b) Yhteystiedot

c) Tekniset tiedot

(a) On välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (liiketoimintamme harjoittaminen, hallinto- ja it-palvelujen tarjoaminen, verkon turvallisuus, petosten ehkäiseminen sekä liiketoiminnan uudelleenorganisoinnin tai konsernin uudelleenjärjestelyn yhteydessä)

b) Välttämätön oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi

Toimittaaksemme sinulle asiaankuuluvaa verkkosivuston sisältöä ja mainoksia sekä mitataksemme tai ymmärtääksemme sinulle tarjoamamme mainonnan tehokkuutta

a) Henkilötiedot

b) Yhteystiedot

c) Profiilitiedot

d) Käyttötiedot

e) Markkinointi- ja viestintätiedot

f) Tekniset tiedot

Välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta (tutkia, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palveluitamme, kehittää niitä, kasvattaa liiketoimintaamme ja tiedottaa markkinointistrategiastamme)

Data-analytiikan käyttäminen verkkosivustomme, tuotteidemme/palvelujemme, markkinointimme, asiakassuhteiden ja kokemusten parantamiseen

a) Tekniset tiedot

 

Välttämätön oikeutetuille eduillemme (määritellä tuotteidemme ja palveluidemme asiakastyypit, pitää verkkosivustomme ajan tasalla ja relevanttina, kehittää liiketoimintaamme ja tiedottaa markkinointistrategiastamme)

Voit tehdä sinulle ehdotuksia ja suosituksia sinua kiinnostavista tavaroista tai palveluista

a) Henkilötiedot

b) Yhteystiedot

c) Tekniset tiedot

 e) Julkisen sosiaalisen median profiilitiedot

f) Markkinointi- ja viestintätiedot

Välttämätön oikeutetuille eduillemme (kehittää tuotteitamme / palveluitamme ja kasvattaa liiketoimintaamme)

 

  • Automaattinen päätöksenteko
    • Automatisoitu päätöksenteko tapahtuu, kun sähköinen järjestelmä käyttää henkilötietoja päätöksen tekemiseen ilman ihmisen väliintuloa.
    • Käytämme Googlen Käyttäjätunnus-ominaisuutta analysoidaksemme toimintaasi sivustolla ja sosiaalisen median profiileja ja jaettua sisältöä.
    • Tällä profiloinnilla ei ole oikeudellista vaikutusta sinuun, eikä se vaikuta sivustokokemukseesi. Siihen ei liity käyttäytymisesi tai toimintasi seurantaa tai seurantaa. Sen avulla voimme vain tietää sivuston käyttäjien mieltymykset ja käyttäytymisen yleensä, ja tämän analyysin perusteella parantaa sivustoja sekä tuotteitamme ja palveluitamme
  • Markkinointi

Pyrimme tarjoamaan sinulle vaihtoehtoja tietyistä henkilötietojen käyttötarkoituksista, erityisesti markkinoinnista ja mainonnasta.

  • Tarjoustarjoukset meiltä
    • Saatamme käyttää henkilöllisyyttäsi, yhteystietojasi, teknisiä ja julkisia sosiaalisen median profiilitietojasi muodostaaksesi näkymän siitä, mitä uskomme sinun haluavan tai tarvitsevan tai mikä voi kiinnostaa sinua. Näin päätämme, mitkä tuotteet, palvelut ja tarjoukset voivat olla sinulle merkityksellisiä.
    • Saat meiltä markkinointiviestintää, jos olet pyytänyt meiltä tietoja tai ostanut meiltä tuotteita etkö ole kieltäytynyt vastaanottamasta markkinointia.
  • Opt-out-mahdollisuudet

Voit pyytää meitä lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen milloin tahansa seuraamalla sinulle lähetettyjen markkinointiviestien kieltäytymislinkkejä tai ottamalla meihin yhteyttä milloin tahansa.

  • Tietojen jakaminen
    • Jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten urakoitsijoiden ja palveluntarjoajien kanssa siinä määrin kuin se on tarpeen tilauksesi täyttämiseksi.
    • Jaamme tietojasi muiden kolmansien osapuolten kanssa seuraavasti:
      • Coca-Cola Palvelut
      • sääntelyviranomaiset, ammatilliset neuvonantajat, vakuutuksen tarjoaja ja tilintarkastajat;
      • Amazon Web Services, joka isännöi magento-verkkokaupparatkaisua, jota käytetään tällä verkkosivustolla ja siihen liittyvissä tietokannossa;
      • Adobe kolmansien osapuolten verkkosivustoilla näkyvien mainosten personoimiseksi;
      • Innovinity ja sen toimittajat, jotka operoivat pullojen ja kaappien myyntiä sivustolla. Innovinitylle toimitettuja tietoja käsitellään Innovinityn tietosuojailmoituksen mukaisesti, joka on saatavilla täältä.
      • CCA International, joka ylläpitää Coca-Cola Companyn tuotemerkkien kuluttajasuhdekeskusta ympäri Eurooppaa.
      • jos myymme liiketoimintaa tai omaisuutta, jolloin voimme luovuttaa henkilötietojasi tällaisen liiketoiminnan tai omaisuuden mahdolliselle ostajalle;
      • maksupalveluntarjoajat, kun ostat tuotteita verkkosivuston kautta, kuten Stripe Pay;
      • jos meillä on lakisääteinen velvollisuus tehdä niin; Ja
      • petossuojan ja luottoriskin vähentämiseksi.
    • Edellä luetellut kolmansien osapuolten luokat käyttävät henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa ja ovat vastuussa tietosuojalainsäädännön noudattamisesta.
    • Jaamme tietojasi myös kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka tarjoavat palveluita liiketoiminnallemme, kuten verkkosivustomme isäntäpalvelimelle, IT-tuki- ja ylläpitopalvelulle, pilvitallennuspalvelun tarjoajalle ja sähköpostinvaihtopalvelimelle, toimituspalveluille ja muille yrityksille, jotka tarjoavat tiettyjä palveluita puolestamme. Kaikkien kolmansien osapuolten palveluntarjoajien on ryhdyttävä asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojemme suojaamiseksi politiikkamme mukaisesti. Emme salli kolmansien osapuolien palveluntarjoajien käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa.
    • Verkko- ja sähköpostimainontapalvelumme voivat käyttää upotettuja pikseleitä, joita kutsutaan myös "vakoojapikseleiksi", "verkkotunnisteiksi", "näkymättömiksi GIF-tiedostoiksi" tai vastaaviksi tekniikoiksi osana sivustoa, jotta voimme hallita verkko- ja sähköpostimainontakampanjoitamme ja parantaa niiden tehokkuutta.  Jos palveluntarjoaja esimerkiksi asettaa evästeen tietokoneellesi, palveluntarjoaja voi käyttää vakoilupikseleitä, verkkotunnisteita, näkymättömiä GIF-tiedostoja tai vastaavia tekniikoita tunnistaakseen evästeen sivustolla käydttäessäsi ja selvittääkseen, mitkä verkkomainoksistamme todennäköisesti tuovat sinut sivustollemme, ja palveluntarjoajaa voidaan vaatia jakamaan nämä muut tiedot kanssamme, jotta voimme käyttää niitä.  Huomaa, että voimme liittää muut palveluntarjoajiemme meille antamat tiedot henkilötietoihin, jotka olemme aiemmin keränneet.
  • Tietoturva
    • Olemme taanneet:
      • Asianmukaiset turvatoimet, joilla estetään henkilötietosi katoaminen, käyttö tai käyttö luvattomalla tavalla, niiden muuttamiseksi tai luovuttamiseksi.
      • Menettelyt epäiltyjen tietoturvaloukkausten käsittelemiseksi ja ilmoittavat sinulle ja mahdollisille sovellettaville sääntelyviranomaisille epäillystä rikkomuksesta, jos meillä on siihen lakisääteinen edellytys.

Tietojen siirtäminen ETA:n ulkopuolelle

  • Voimme siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin, kuten Yhdysvaltoihin ("kolmannet maat"), joiden ei katsota takaavan tietosuoja-asetuksen 45 artiklan 1 kohdan 45 8 artiklan 1 kohdan 10 artiklan 1 kohdan 10.12.2001 11.12.2001 10 artiklan 1 kohdan 11 artiklan 1 kohdan 11 artiklan 1 kohdan 11 artiklan 1 kohdan 1 artiklan 1 kohdan 11 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan 1 artiklan 1 kohdan mukaisesti.
  • Tässä tapauksessa tiedonsiirtoomme sovelletaan vakiomuotoisia tietosuojalausekkeita, jotka Euroopan komissio on hyväksynyt tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan nojalla (napsauta tätä päästäksesi käsiksi Euroopan komission päätökseen vakiosopimuslausekkeista, jotka koskevat siirtoja kolmansiin maihin kotipaikkana olevalle alihankkijalle).
  • Saadaksesi tarvittavat tiedot henkilötietosi siirroista kolmansiin maihin (mukaan lukien vastaavat siirtomekanismit), voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme osoitteessa:
  • EU:n tietosuojavastaava - Coca-Cola. Viale T. Edison 110/B - Sesto San Giovanni (MI), Italia ja privacy@coca-cola.com
  • Jos olet ETA:n ulkopuolella, voimme siirtää henkilötietoja kirjeosoitteeseen, jonka annat meille siinä määrin kuin se on tarpeen tilauksesi suorittamiseksi. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että tällaiset siirrot ovat turvallisia. Ohjeistamalla meitä ETA:n ulkopuolelta hyväksyt, että tällainen siirto on tarpeen, jotta voimme suorittaa tilauksesi.
  • Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?
    • Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on kohtuudella tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten keräsimme ne, mukaan lukien lakisääteisten, lainsäädännöllisten, verotusten, kirjanpidon tai raportoinnin vaatimusten täyttämiseksi. Voimme säilyttää henkilötietojasi pidempään, jos valitus on tehty tai jos kohtuudella uskomme, että on olemassa riita-asia suhteessamme sinuun.
    • Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietosi luvattomasta käytöstä tai luovuttamisesta mahdollisesti aiheutettavan haitan riskin, tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietojasi, ja sen, voimmeko saavuttaa nämä tarkoitukset muilla keinoin, sekä sovellettavat oikeudelliset, lakisääteiset, verot, kirjanpitoa tai muut vaatimukset.
    • Säilytämme perustietoja asiakkaistamme (mukaan lukien yhteystiedot, henkilöllisyydet, taloudelliset ja transaktiotiedot) kahden vuoden ajan sen jälkeen, kun he lakkaavat olemasta asiakkaita verotusta varten ja oikeusväitteitä varten.
    • Joissakin tapauksissa voit pyytää meitä poistamaan tietosi: katso lisätietoja alla olevista oikeuksistasi.
    • Joissakin tapauksissa anonymisoimme henkilötietosi (jotta niitä ei voida enää liittää sinuun) tutkimus- tai tilastotarkoituksiin, jolloin voimme käyttää näitä tietoja loputtomiin ilman erillistä ilmoitusta sinulle.
  • Oikeutenne
    • Sinulla on seuraavat oikeudet:
      • saada tietää, mitä teemme henkilökohtaisilla tiedoillasi. Teemme tämän antamalla sinulle tämän tietosuojailmoituksen;
      • korjata tai päivittää sinusta hallussamme pitämämme henkilötiedot.
      • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä;
      • pyytää kopiota sinusta hallussamme pitämistämme henkilötietoista;
      • pyytää meitä poistamaan sinusta hallussamme koskevat tiedot, jos meillä ei ole mitään syytä jatkaa sen käsittelemista;
      • pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittely, jos luotamme oikeutettuun etuun ja erityistilanteessasi on jotain, joka saa sinut haluamaan vastustaa käsittelyä tällä perusteella ja jossa ei ole mitään hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä;
      • pyytää meitä rajoittamaan sitä, miten käytämme henkilötietojasi jonkin aikaa, jos väität, että ne ovat virheellisiä ja haluamme tarkistaa aseman tai joissakin rajoitetuissa muissa olosuhteissa;
      • pyytää meitä lähettämään henkilötietosi toiselle organisaatiolle tietokoneella luettavassa muodossa;
      • valittaa tietosuojavaltuutetun toimistoon, jos et ole tyytyväinen henkilötietojemme käyttöön: voit tehdä sen https://ico.org.uk/concerns/. Ota meihin yhteyttä heti, jos luulet, että emme käsittele henkilökohtaisia tietojasi oikein, jotta voimme yrittää selvittää ongelman.
    • Jos poistamme henkilötietosi tai rajoitamme niiden käyttöä, emme voi tarjota palveluitamme sinulle.
    • Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä privacy@coca-cola.com. Saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa oikeutesi käyttää tietoja (tai käyttää muita oikeuksiasi).
  • Evästekäytäntö
    • Sivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut muista verkkosivustomme käyttäjistä. Käytämme evästeitä oikeutettujen etujemme vuoksi, auttaaksemme meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen, kun selaat verkkosivustoamme, ja parantaaksemme sivustoamme. Voit tarkastella evästekäytäntöämme sivustollamme.

12             Kolmannen osapuolen linkit

Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, laajennuksiin ja sovelluksiin. Näiden linkkien napsauttaminen tai näiden yhteyksien ottaminen käyttöön voi antaa kolmansille osapuolille mahdollisuuden kerätä tai jakaa sinua tietoja. Emme hallitse näitä kolmansien osapuolien verkkosivustoja emme ole vastuussa niiden tietosuojalausunnoista. Kun poistut verkkosivustoltamme, suosittelemme sinua lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

Viimeksi päivitetty marraskuussa 2020