Liity Coca-Cola -sivuston jäseneksi ja kerro läheisillesi tunteistasi Cokiksella!

Coca‑Cola-TIETOSUOJAILMOITUS

YHTEENVETO

 

 

Tämä tietosuojailmoitus koskee NV Coca‑Cola Services SA -yritystä, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Chaussée de Mons 1424, 1070 Brysseli (”rekisterinpitäjä”, ”CCS”, ”me”, ”meidän” , ”meiltä” jne.), verkkosivustoja (”verkkosivustomme”), mobiilisivustoja, sovelluksia, widget-ohjelmia ja muita vuorovaikutteisia mobiiliominaisuuksia (kokonaisuutena ”sovelluksemme”) (sovelluksiin ja verkkosivustoihin viitataan yleisnimellä ”sivustot”), joista on linkki tähän tietosuojailmoitukseen. Voit lukea tietosuojailmoituksen kokonaisuudessaan ja yhteenvedon alta.

 

Tämä tietosuojailmoitus ei koske minkään ulkopuolisen toimijan tietosuojaa, tietoja tai muita käytäntöjä, emmekä ota niistä vastuuta. Edellä todettu koskee myös sivustoillemme linkitettyjä, mutta kolmannen osapuolen hallinnassa toimivia sivustoja.  Ulkopuoliselle sivustolle johtavan linkin lisääminen sivustoillemme ei tarkoita, että me tai tytäryhtiömme antaisimme hyväksyntämme linkitetylle sivustolle.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA, JA MITEN NIITÄ KERÄTÄÄN?

 

Keräämme erityyppisiä henkilötietoja. Saatamme kerätä seuraavia tietoja: yhteys- ja profiilitiedot asetukset ja kiinnostuksen kohteet käyttäjien luoma sisältö sijaintitiedot sosiaalisen median sivustojen ja ulkopuolisten tahojen toimittamat tiedot.

 

Näitä henkilötietoja kerätään sinulta monin tavoin, esimerkiksi:

 

·       Lähettäessäsi meille henkilötietoja. Keräämme sinusta henkilötietoja silloin, kun toimitat niitä meille omien toimiesi kautta, esimerkiksi kun rekisteröidyt tilin luomiseksi tai julkaiset kommentteja, kuvia tai videoita, tallennat omaa ääntäsi osana kampanjaan osallistumista tai keskustelet käyttäjien kanssa.

 

·       Käyttäessäsi sivustojamme. Me (ja puolestamme toimivat ulkopuoliset yhteistyökumppanit) keräämme sinusta tiettyjä henkilötietoja automaattisesti käyttäessäsi sivustojamme.

 

·       Verkon ulkopuolella: Keräämme sinusta henkilötietoja myös silloin, kun olet kanssamme vuorovaikutuksessa muilla tavoin kuin käyttämällä sivustojamme, esimerkiksi osallistuessasi Coca‑Cola-tapahtumiin tai ottaessasi meihin yhteyttä yhteistyökumppaneidemme sivustojen kautta.

 

Saatamme linkittää tai yhdistellä sinusta eri lähteistä keräämiämme tietoja tarjotaksemme yhtenäisen käyttökokemuksen vuorovaikutustavasta riippumatta – verkossa, mobiiliympäristöissä tai sosiaalisessa mediassa.

 

Käytämme henkilötietoja eri tarkoituksiin: esim. vastataksemme pyyntöihisi ja ottaaksemme sinuun yhteyttä; lähettääksemme sinulle yksilöityä mainontaa sekä kampanjasisältöä ja -aineistoa; analysoidaksemme ja kehittääksemme sivustojamme ja liiketoimintaamme sekä muihin, tietosuojailmoituksessamme tarkemmin eriteltyihin tarkoituksiin.

 

Saat lisätietoa keräämistämme tiedoista ja niiden käytöstä tutustumalla koko tietosuojailmoitukseemme.

 

 

Keräämme erityyppisiä henkilötietoja. Saatamme kerätä seuraavia tietoja: yhteys- ja profiilitiedot asetukset ja kiinnostuksen kohteet käyttäjien luoma sisältö sijaintitiedot sosiaalisen median sivustojen ja ulkopuolisten tahojen toimittamat tiedot.

 

Näitä henkilötietoja kerätään sinulta monin tavoin, esimerkiksi:

 

·       Lähettäessäsi meille henkilötietoja. Keräämme sinusta henkilötietoja silloin, kun toimitat niitä meille omien toimiesi kautta, esimerkiksi kun rekisteröidyt tilin luomiseksi tai julkaiset kommentteja, kuvia tai videoita, tallennat omaa ääntäsi osana kampanjaan osallistumista tai keskustelet käyttäjien kanssa.

 

·       Käyttäessäsi sivustojamme. Me (ja puolestamme toimivat ulkopuoliset yhteistyökumppanit) keräämme sinusta tiettyjä henkilötietoja automaattisesti käyttäessäsi sivustojamme.

 

·       Verkon ulkopuolella: Keräämme sinusta henkilötietoja myös silloin, kun olet kanssamme vuorovaikutuksessa muilla tavoin kuin käyttämällä sivustojamme, esimerkiksi osallistuessasi Coca‑Cola-tapahtumiin tai ottaessasi meihin yhteyttä yhteistyökumppaneidemme sivustojen kautta.

 

Saatamme linkittää tai yhdistellä sinusta eri lähteistä keräämiämme tietoja tarjotaksemme yhtenäisen käyttökokemuksen vuorovaikutustavasta riippumatta – verkossa, mobiiliympäristöissä tai sosiaalisessa mediassa.

 

Käytämme henkilötietoja eri tarkoituksiin: esim. vastataksemme pyyntöihisi ja ottaaksemme sinuun yhteyttä; lähettääksemme sinulle yksilöityä mainontaa sekä kampanjasisältöä ja -aineistoa; analysoidaksemme ja kehittääksemme sivustojamme ja liiketoimintaamme sekä muihin, tietosuojailmoituksessamme tarkemmin eriteltyihin tarkoituksiin.

 

Saat lisätietoa keräämistämme tiedoista ja niiden käytöstä tutustumalla koko tietosuojailmoitukseemme.

 

MITEN JAAMME TIETOJA?

 

Jaamme tietoja eri olosuhteissa sivustojemme toimivuuden varmistamiseksi, pyyntöihisi vastaamiseksi, kokemuksesi parantamiseksi ja muuten liiketoimintamme hoitamiseksi. Saatamme jakaa tietoja esimerkiksi

 

·       Coca‑Cola Groupin yrityksille ja tytäryhtiöille, jotka saattavat käyttää tietojasi tämän tietosuojailmoituksen mukaisilla tavoilla

 

·       kolmansille osapuolille pyyntöjesi toteuttamiseksi, esimerkiksi kun päätät jakaa toimintasi ystäviesi ja yhteyshenkilöidesi kanssa.

 

Saat lisätietoa näistä sekä muista tavoista, joilla saatamme jakaa henkilötietojasi, tutustumalla koko tietosuojailmoitukseemme.

 

 

Jaamme tietoja eri olosuhteissa sivustojemme toimivuuden varmistamiseksi, pyyntöihisi vastaamiseksi, kokemuksesi parantamiseksi ja muuten liiketoimintamme hoitamiseksi. Saatamme jakaa tietoja esimerkiksi

 

·       Coca‑Cola Groupin yrityksille ja tytäryhtiöille, jotka saattavat käyttää tietojasi tämän tietosuojailmoituksen mukaisilla tavoilla

 

·       kolmansille osapuolille pyyntöjesi toteuttamiseksi, esimerkiksi kun päätät jakaa toimintasi ystäviesi ja yhteyshenkilöidesi kanssa.

 

Saat lisätietoa näistä sekä muista tavoista, joilla saatamme jakaa henkilötietojasi, tutustumalla koko tietosuojailmoitukseemme.

 

MITÄ OIKEUKSIA JA VAIHTOEHTOJA SINULLA ON?

 

Haluamme sinun ymmärtävän oikeutesi ja vaihtoehtosi liittyen siihen, miten saatamme käsitellä henkilötietojasi. Sen mukaan, miten käytät sivustoja, näihin oikeuksiin ja vaihtoehtoihin voi sisältyä seuraavia:

 

·       Yksilölliset oikeudet.  Sinulla on tiettyjä sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia sinusta säilyttämiimme henkilötietoihin liittyen, mukaan lukien oikeus nähdä tiedot ja poistaa niitä sekä oikeus rajoittaa tiettyjä käsittelytoimenpiteitä.

 

·       Kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta. European Interactive Digital Advertising Alliance, Network Advertising Initiativen verkkoresurssit ja/tai DAA:n resurssit tarjoavat lisätietoa siitä, miten voit kieltäytyä tietyistä kiinnostuksen kohteisiin perustuvista mainontamuodoista. Osa näistä kielloista ei välttämättä toimi, ellei selaimesi hyväksy evästeitä. Lisäksi voit joutua kieltäytymään uudelleen, jos vaihdat laitetta tai selainta tai poistat evästeitä. Saatat pystyä rajoittamaan kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa mobiililaitteesi asetusten kautta valitsemalla ”Rajoita mainosseurantaa” (iOS) tai ”Jätä mainosten personointi pois” (Android).

 

·       Evästeasetukset. Voit hallinnoida evästeitä ja muita seurantateknologioita selaimesi asetusten kautta.

 

·       Sähköpostiasetukset. Jos et enää halua ottaa meiltä vastaan markkinointisähköposteja, voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa. Voit myös määrittää sähköpostisi asetukset siten, ettämahdollisesti seurantateknologiaa sisältävien kuvien lataaminen estetään.

 

Saat lisätietoa valinnoistasi ja vaihtoehdoistasi tutustumalla koko tietosuojailmoitukseemme.

 

 

Haluamme sinun ymmärtävän oikeutesi ja vaihtoehtosi liittyen siihen, miten saatamme käsitellä henkilötietojasi. Sen mukaan, miten käytät sivustoja, näihin oikeuksiin ja vaihtoehtoihin voi sisältyä seuraavia:

 

·       Yksilölliset oikeudet.  Sinulla on tiettyjä sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia sinusta säilyttämiimme henkilötietoihin liittyen, mukaan lukien oikeus nähdä tiedot ja poistaa niitä sekä oikeus rajoittaa tiettyjä käsittelytoimenpiteitä.

 

·       Kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta. European Interactive Digital Advertising Alliance, Network Advertising Initiativen verkkoresurssit ja/tai DAA:n resurssit tarjoavat lisätietoa siitä, miten voit kieltäytyä tietyistä kiinnostuksen kohteisiin perustuvista mainontamuodoista. Osa näistä kielloista ei välttämättä toimi, ellei selaimesi hyväksy evästeitä. Lisäksi voit joutua kieltäytymään uudelleen, jos vaihdat laitetta tai selainta tai poistat evästeitä. Saatat pystyä rajoittamaan kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa mobiililaitteesi asetusten kautta valitsemalla ”Rajoita mainosseurantaa” (iOS) tai ”Jätä mainosten personointi pois” (Android).

 

·       Evästeasetukset. Voit hallinnoida evästeitä ja muita seurantateknologioita selaimesi asetusten kautta.

 

·       Sähköpostiasetukset. Jos et enää halua ottaa meiltä vastaan markkinointisähköposteja, voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa. Voit myös määrittää sähköpostisi asetukset siten, ettämahdollisesti seurantateknologiaa sisältävien kuvien lataaminen estetään.

 

Saat lisätietoa valinnoistasi ja vaihtoehdoistasi tutustumalla koko tietosuojailmoitukseemme.

 

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSTÄMME?

 

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojailmoitukseemme liittyen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@coca-cola.com.

 

Varmista ennen sivustojemme käyttöä, että olet lukenut ja ymmärtänyt tässä tietosuojailmoituksessa kuvaillut henkilötietojen keräys-, käsittely-, säilytys-, käyttö- ja luovutuskäytäntömme.

 

Ks. LIITE 1 – TIETOJEN KÄSITTELIJÄT

Ks. LIITE 2 – ULKOPUOLISTEN TAHOJEN SEURANTATEKNOLOGIAT

 

MUOKATTU VIIMEKSI: [anna päivämäärä, jona tietosuojailmoitus on julkaistu ja sen jälkeen päivämäärä, jona tietosuojailmoitusta on viimeksi muokattu

 

 

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojailmoitukseemme liittyen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@coca-cola.com.

 

Varmista ennen sivustojemme käyttöä, että olet lukenut ja ymmärtänyt tässä tietosuojailmoituksessa kuvaillut henkilötietojen keräys-, käsittely-, säilytys-, käyttö- ja luovutuskäytäntömme.

 

Ks. LIITE 1 – TIETOJEN KÄSITTELIJÄT

Ks. LIITE 2 – ULKOPUOLISTEN TAHOJEN SEURANTATEKNOLOGIAT

 

MUOKATTU VIIMEKSI: [anna päivämäärä, jona tietosuojailmoitus on julkaistu ja sen jälkeen päivämäärä, jona tietosuojailmoitusta on viimeksi muokattu

 

Coca‑Cola-TIETOSUOJAILMOITUS

Coca‑Cola-TIETOSUOJAILMOITUS

Koko ilmoitus

Koko ilmoitus

1. Mitä tämä tietosuojailmoitus käsittelee?

 

NV Coca‑Cola Services SA -yritys, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Chaussée de Mons 1424, 1070 Brysseli (”rekisterinpitäjä”, ”CCS”, ”me”, ”meidän”, ”meiltä” jne.) kunnioittaa yksityisyyttäsi ja haluaa sinun tietävän, miten se kerää, käyttää ja luovuttaa tietoja, jotka liittyvät joko suoraan tai epäsuorasti sinuun yksilönä (”henkilötiedot”), sekä tuntevan oikeutesi tässä suhteessa.

 

CCS on rekisterinpitäjä (Euroopan parlamentin ja Euroopan neuvoston 27. huhtikuuta 2016 antaman, luonnollisten henkilöiden suojaksi henkilötietojen käsittelyn ja tällaisten tietojen vapaan liikkuvuuden yhteydessä tarkoitetun EU-asetuksen 2016/679, joka korvasi direktiivin 95/46/EY, jatkossa ”yleinen tietosuoja-asetus”), tarkoittamassa merkityksessä), joka vastaa tietosuojailmoituksessa kuvaillusta henkilötietojesi käsittelystä.

 

Tämä tietosuojailmoitus (”tietosuojailmoitus”) kuvailee, miten CCS käsittelee henkilötietojasi, jotka on kerätty verkkosivustoihimme (”verkkosivustomme”) sekä mobiilisivustoihin, sovelluksiin, widget-ohjelmiin ja muihin vuorovaikutteisiin mobiiliominaisuuksiin (kokonaisuutena ”sovelluksena”) (sovelluksiin ja verkkosivustoihin viitataan yleisnimellä ”sivustot”) liittyen.

 

Voit ottaa meihin yhteyttä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 annetuilla yhteystiedoilla.

 

 

NV Coca‑Cola Services SA -yritys, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Chaussée de Mons 1424, 1070 Brysseli (”rekisterinpitäjä”, ”CCS”, ”me”, ”meidän”, ”meiltä” jne.) kunnioittaa yksityisyyttäsi ja haluaa sinun tietävän, miten se kerää, käyttää ja luovuttaa tietoja, jotka liittyvät joko suoraan tai epäsuorasti sinuun yksilönä (”henkilötiedot”), sekä tuntevan oikeutesi tässä suhteessa.

 

CCS on rekisterinpitäjä (Euroopan parlamentin ja Euroopan neuvoston 27. huhtikuuta 2016 antaman, luonnollisten henkilöiden suojaksi henkilötietojen käsittelyn ja tällaisten tietojen vapaan liikkuvuuden yhteydessä tarkoitetun EU-asetuksen 2016/679, joka korvasi direktiivin 95/46/EY, jatkossa ”yleinen tietosuoja-asetus”), tarkoittamassa merkityksessä), joka vastaa tietosuojailmoituksessa kuvaillusta henkilötietojesi käsittelystä.

 

Tämä tietosuojailmoitus (”tietosuojailmoitus”) kuvailee, miten CCS käsittelee henkilötietojasi, jotka on kerätty verkkosivustoihimme (”verkkosivustomme”) sekä mobiilisivustoihin, sovelluksiin, widget-ohjelmiin ja muihin vuorovaikutteisiin mobiiliominaisuuksiin (kokonaisuutena ”sovelluksena”) (sovelluksiin ja verkkosivustoihin viitataan yleisnimellä ”sivustot”) liittyen.

 

Voit ottaa meihin yhteyttä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 annetuilla yhteystiedoilla.

 

2. Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?

 

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja sivustojen kautta, joko verkossa tai sen ulkopuolella, eri tavoin:

 

·       Lähettäessäsi meille henkilötietoja. Keräämme sinusta henkilötietoja silloin, kun toimitat niitä meille omien toimiesi kautta, esimerkiksi kun rekisteröidyt tilin luomiseksi tai julkaiset kommentteja, kuvia tai videoita, tallennat omaa ääntäsi osana kampanjaan osallistumista tai keskustelet käyttäjien kanssa.

 

·       Käyttäessäsi sivustojamme. Me (ja puolestamme toimivat ulkopuoliset yhteistyökumppanit) keräämme sinusta tiettyjä henkilötietoja automaattisesti käyttäessäsi sivustojamme.

 

·       Verkon ulkopuolella: Keräämme sinusta henkilötietoja myös silloin, kun et käytä sovelluksiamme ja/tai sivustojamme, esimerkiksi osallistuessasi Coca‑Cola-tapahtumiin tai ottaessasi yhteyttä yhteistyökumppaneidemme sivustoihin.

 

a.               Henkilötiedot, joita keräämme ja käsittelemme

 

·       Yhteys- ja profiilitiedot: Henkilötiedot, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi, yrityksesi tiedot ja sähköpostiosoite, kun rekisteröidyt sivustoillemme, liityt postituslistallemme, osallistut kilpailuun, lunastat kampanjapalkinnon, osallistut arvontaan tai olet muuten yhteydessä meihin tai vuorovaikutuksessa kanssamme (mukaan lukien etu- ja sukunimi, käyttäjätunnus, syntymäaika, sähköpostiosoite, posti- ja toimitusosoite, asuinmaa, puhelinnumerot, ikä, kampanjan pin-koodi).

 

·       Asetukset ja kiinnostuksen kohteet: Asetukset, jotka liittyvät ilmoituksiin, markkinointiviestintään ja siihen, miten sivustomme näkyy.

 

·       Sosiaalisen median profiili: Kun olet vuorovaikutuksessa sivustojemme kanssa erilaisten sosiaalisen median verkostojen kautta, esimerkiksi kun kirjaudut sivustoillemme Facebookin kautta, tykkäät meistä Facebookissa tai kun seuraat meitä tai jaat sisältöäsi Facebookissa, Twitterissä, Snapchatissa, LinkedInissä, Instagramissa tai muilla sivustoilla, saatamme saada kyseisiltä sivustoilta tietoja, mukaan lukien profiilitietosi, sosiaalisen median tiliisi liittyvän käyttäjätunnuksen sekä muita tietoja, joiden jakamiseen ulkopuolisille tahoille olet antanut luvan sosiaalisen median sivustolle.

 

·       Käyttäjien luoma sisältö, kommentit, keskustelu ja mielipiteet: Kun otat meihin yhteyttä suoraan esimerkiksi sähköpostitse, puhelimitse, postitse, täyttämällä verkkolomakkeen tai osallistumalla verkkokeskusteluun, tallennamme kommenttisi ja mielipiteesi. Tallennamme myös kommentit ja mielipiteet, joita ilmaiset vastatessasi kyselyihimme tai osallistuessasi järjestämiimme arvontoihin tai kilpailuihin. Näihin henkilökohtaisiin tietoihin voi sisältyä myös äänitallenteita, valokuvia ja videoita, jos olet antanut sivustoille luvan käyttää suoraa videolähetystä laitteesi kamerasta.  Toiminnon tarkoitus on tarjota sinulle parempi vuorovaikutteinen kokemus. Me ja palveluntarjoajamme emme kerää tai taltioi kuvia, videolähetyksen tietoja tai videolähetyksessä näkyvien kasvojen tietoja. Tiedot pysyvät laitteellasi ja ne poistetaan, kun suljet selaimen tai sovelluksen. Me ja palveluntarjoajamme saatamme kuitenkin tallentaa muuta tietoa siitä, miten käytät toimintoa, kuten miten usein ja miten pitkään sitä käytät.

 

·       Sijaintitiedot: Jos hyväksyt laitteesi sijaintitietojen käytön, me tai ulkopuoliset palveluntarjoajamme saatamme kerätä sijaintitietoja GPS:n, Wi-Fin, langattomien verkkojen kolmiomittauksen tai muiden keinojen kautta. Saatamme myös arvioida summittaisen sijaintisi IP-osoitteesi perusteella.

 

b.              Automaattisesti kerättävät tiedot

 

Kun käytät sivustojamme, luet sähköpostejamme tai olet muuten vuorovaikutuksessa kanssamme tietokoneen tai mobiililaitteen kautta, me ja ulkopuoliset yhteistyökumppanimme saatamme automaattisesti kerätä tietoa siitä, miten ja millä laitteella käytät sivustoja.

 

Käytämme näitä tietoja käyttäjäkokemuksesi parantamiseen ja yksilöimiseen, sivustojemme valvontaan ja kehittämiseen sekä muihin sisäisiin tarkoituksiin.

 

Keräämme näitä tietoja yleensä useilla eri seurantateknologioilla, kuten evästeet, Flash-kohteet, pikselit, verkkojäljitteet, upotetut skriptit, sijainnintunnistuskeinot ja muut vastaavat teknologiat (kokonaisuutena ”seurantateknologiat”).

 

Tarkemmin eriteltynä käytämme seurantateknologioita henkilötietojesi keräämiseen, kun olet vuorovaikutuksessa sivustojen kanssa. Seurantateknologioiden avulla voimme esimerkiksi löytää sinulle lähistöllä olevia tuotteita ja tarjota reaaliaikaisia tarjouksia ym.; tarjota yksilöityä markkinointiviestintää; ehkäistä vilppiä; analysoida ja parantaa tuotteidemme suorituskykyä; kerätä kokoonpanotietoja (laitetunniste, liikenteen lähde, akun varaustaso, palveluntarjoaja, laitteen malli) mediasijoitusten seuraamiseksi sekä muiden lainmukaisten tarkoitusten täyttämiseksi.

 

Voit hyväksyä tai hylätä nämä teknologiat (paitsi kun sovelluksen toimivuus niitä edellyttää) muuttamalla matkapuhelimesi asetuksia tai profiilisi yksityisyysasetuksia kohdassa 5 selitetyllä tavalla.

 

Sinusta automaattisesti keräämiämme tietoja voidaan yhdistää muihin suoraan keräämiimme henkilökohtaisiin tietoihin.

 

Alla tiedot, joita saatamme kerätä automaattisesti

 

·       Tiedot, jotka koskevat toimintaasi sivustoillamme (esim. miten usein ja miten pitkään käytät sovellusta, mitä videoita olet katsonut, mihin arvontoihin tai kilpailuihin olet osallistunut, miltä verkkosivustolta saavuit, montako kertaa olet napsauttanut tiettyä kohdetta).

 

·       Markkinointiviestintäämme reagointia koskevat henkilökohtaiset tiedot (esim. tiedot siitä, avaatko viestejä vai et, napsautatko linkkejä vai et).

 

·       Tiedot laitteesta tai laitteista, joilla käytät sivustoja (näin voimme esim. selvittää, käytätkö tietokonetta, tablettia vai älypuhelinta, näyttötarkkuutesi, käyttöjärjestelmäsi, Wi-Fi-yhteytesi, verkkoselaimesi ja IP-osoitteesi sekä palvelimen lokitiedot).

 

·       Käyttäytymistiedot: Laitetunnisteen ja järjestelmätapahtumien yhdistelmästä johdetut tiedot, joiden avulla voidaan tunnistaa käyttäytymissuuntauksia ja lähettää sinulle markkinointiviestintää liittyen tapahtumiin, joihin olet osallistunut.

 

·       Osallistumistiedot: Henkilötiedot, jotka liittyvät kampanjaan, arvontaan, pikavoittokampanjaan, kilpailuun tai muuhun kampanjaan osallistumiseen (esim. kampanjatyyppi, osallistumispäivämäärä ja -aika, kilpailuun osallistumisen tulos sekä palkintojen toimittamiseen tarvittavat tiedot, kuten t-paidan ja/tai kenkien koko).

 

·       Analytiikkatiedot: Saatamme kerätä analytiikkatietoja tai käyttää ulkopuolisten tahojen analytiikkatyökaluja apuna sivustojen liikenne- ja käyttösuuntausten mittaamisessa ja ymmärtääksemme käyttäjiemme väestöjakaumaa ja toimintaa paremmin.

 

c.               Ulkopuolisten tahojen tiedonkeruu ja kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta

 

·       Kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta: Harjoitamme kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa ja tarjoamme sinulle kohdennettua mainontaa ulkopuolisten mainosyhtiöiden kautta selaushistoriasi perusteella. Annamme ulkopuolisten verkkomainontaverkostojen, sosiaalisen median yritysten ja muiden ulkopuolisten toimijoiden kerätä tietoa siitä, miten käytät verkkosivustojamme ja mobiilisivustojamme ajan mittaan, jotta ne voivat toistaa tai näyttää mainoksia sivustoillamme tai muilla mahdollisesti käyttämilläsi verkkosivustoilla, sovelluksilla tai sivustoilla sekä muilla mahdollisesti käyttämilläsi laitteilla. Tyypillisesti, joskaan ei aina, kiinnostuksen kohteisiin perustuvaan mainontaan käytettävää tietoa kerätään evästeillä tai vastaavilla seurantateknologioilla, jotka tunnistavat käyttämäsi laitteen ja keräävät tietoa, kuten clickstream-tietoa, selaimen tyypin, sivustovierailusi päivämäärän ja ajankohdan sekä muuta tietoa. Saatamme jakaa yleisen tilitunnisteen (kuten sähköpostiosoitteen tai käyttäjätunnuksen) ulkopuolisten mainontakumppaneidemme kanssa tunnistamisesi helpottamiseksi eri laitteilla. Me ja ulkopuoliset yhteistyökumppanimme käytämme näitä tietoja tehdäksemme verkossa näkemistäsi mainoksista paremmin omia kiinnostuksen kohteitasi vastaavia sekä tarjotaksemme mainontaan liittyville sivustoille esim. raportteja, kohdennustietoa, analytiikkaa ja markkinatutkimustietoa. Kohdassa 10 on lisätietoa siitä, miten voit hallita kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa.

 

·       Sosiaalisen median widget-ohjelmat ja mainonta: Sivustoillamme voi olla sosiaaliseen mediaan liittyviä ominaisuuksia, kuten Facebook-tykkäyspainike, Google Plus, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Twitter tai muita widget-ohjelmia. Nämä sosiaalisen median yritykset saattavat tunnistaa sinut ja kerätä tietoa vierailuistasi sivustoillamme sekä asettaa evästeitä tai käyttää muita seurantateknologioita. Vuorovaikutustasi näiden ominaisuuksien kanssa koskevat kyseisten yritysten tietosuojakäytännöt. Näytämme sinulle kohdennettua mainontaa sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, Twitter ja Google+. Näillä yrityksillä on kiinnostuksen kohteisiin perustuvia mainontaohjelmia, joiden avulla voimme suunnata mainontaa sivustoihimme kiinnostusta osoittaneille käyttäjille kyseisten käyttäjien ollessa sosiaalisessa mediassa tai muille, ominaisuuksiltaan samankaltaisille käyttäjäryhmille, esim. todennäköisten kaupallisten intressien tai demografisten ominaisuuksien perusteella. Näitä mainoksia koskevat niitä näyttävien sosiaalisen median yritysten tietosuojakäytännöt.

 

·       Käyttäjäkokemustiedot: Käytämme tietyillä verkkosivustoillamme tai sivustoillamme ulkopuolisten toimittajien työkaluja käyttökokemustietojen seuraamiseen. Nämä työkalut keräävät automaattisesti käyttötietoa mm. hiiren napsautuksista ja liikkeistä, sivun vierityksestä ja verkkosivustojen lomakkeisiin kirjoitetusta tekstistä. Kerättyihin tietoihin ei sisälly salasanoja, maksutietoja tai muita arkaluontoisia henkilötietoja. Käytämme näitä tietoja sivustoanalytiikkaan, optimointiin ja verkkosivuston käytettävyyden parantamiseen. Emme anna ulkopuolisille tahoille lupaa jakaa tai käyttää näitä tietoja omiin tarkoituksiinsa.

 

Huomaa, että verkko- ja sähköpostimainontaamme hoitavat palveluntarjoajat saattavat käyttää pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä, kuvaviittauksia tai muita vastaavia teknologioita sivustojen yhteydessä verkko- ja sähköpostimainontamme hallinnoinnin helpottamiseksi ja tällaisten kampanjoiden tehokkuuden parantamiseksi. Jos palveluntarjoaja on esimerkiksi lähettänyt tietokoneellesi yksilöllisen evästeen, palveluntarjoaja saattaa käyttää pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä, kuvaviittauksia tai muita vastaavia teknologioita tunnistaakseen evästeen vieraillessasi sivustoilla ja selvittääkseen, mitkä verkkomainoksemme ovat mahdollisesti tuoneet sinut sivustoillemme, ja palveluntarjoaja saattaa luovuttaa tämän tyyppistä muuta tietoa käyttöömme.  Huomaa, että saatamme yhdistää tämän tyyppiset palveluntarjoajiltamme saamamme muut tiedot sinusta aiemmin keräämiimme henkilötietoihin.

 

Saatamme käyttää ulkopuolisia mainosyhtiöitä mainosten toimittamiseen sivustoillamme. Nämä yritykset saattavat käyttää tietoa (pois lukien nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi) vierailuistasi tällä ja muilla verkkosivustoilla toimittaakseen sinulle sinua kiinnostaviin tuotteisiin tai palveluihin liittyvää mainontaa.

 

Saatamme yhdistää tietoja, joita olemme keränneet toimistasi verkkosivustoillamme ja mobiilisovelluksissamme, tietoihin, joita keräämme automaattisesti seurantateknologioiden kautta. Näin voimme tarjota sinulle yksilöllisen kokemuksen riippumatta siitä, miten olet kanssamme vuorovaikutuksessa – verkossa, mobiiliympäristöissä vai sosiaalisessa mediassa. 

 

 

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja sivustojen kautta, joko verkossa tai sen ulkopuolella, eri tavoin:

 

·       Lähettäessäsi meille henkilötietoja. Keräämme sinusta henkilötietoja silloin, kun toimitat niitä meille omien toimiesi kautta, esimerkiksi kun rekisteröidyt tilin luomiseksi tai julkaiset kommentteja, kuvia tai videoita, tallennat omaa ääntäsi osana kampanjaan osallistumista tai keskustelet käyttäjien kanssa.

 

·       Käyttäessäsi sivustojamme. Me (ja puolestamme toimivat ulkopuoliset yhteistyökumppanit) keräämme sinusta tiettyjä henkilötietoja automaattisesti käyttäessäsi sivustojamme.

 

·       Verkon ulkopuolella: Keräämme sinusta henkilötietoja myös silloin, kun et käytä sovelluksiamme ja/tai sivustojamme, esimerkiksi osallistuessasi Coca‑Cola-tapahtumiin tai ottaessasi yhteyttä yhteistyökumppaneidemme sivustoihin.

 

a.               Henkilötiedot, joita keräämme ja käsittelemme

 

·       Yhteys- ja profiilitiedot: Henkilötiedot, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi, yrityksesi tiedot ja sähköpostiosoite, kun rekisteröidyt sivustoillemme, liityt postituslistallemme, osallistut kilpailuun, lunastat kampanjapalkinnon, osallistut arvontaan tai olet muuten yhteydessä meihin tai vuorovaikutuksessa kanssamme (mukaan lukien etu- ja sukunimi, käyttäjätunnus, syntymäaika, sähköpostiosoite, posti- ja toimitusosoite, asuinmaa, puhelinnumerot, ikä, kampanjan pin-koodi).

 

·       Asetukset ja kiinnostuksen kohteet: Asetukset, jotka liittyvät ilmoituksiin, markkinointiviestintään ja siihen, miten sivustomme näkyy.

 

·       Sosiaalisen median profiili: Kun olet vuorovaikutuksessa sivustojemme kanssa erilaisten sosiaalisen median verkostojen kautta, esimerkiksi kun kirjaudut sivustoillemme Facebookin kautta, tykkäät meistä Facebookissa tai kun seuraat meitä tai jaat sisältöäsi Facebookissa, Twitterissä, Snapchatissa, LinkedInissä, Instagramissa tai muilla sivustoilla, saatamme saada kyseisiltä sivustoilta tietoja, mukaan lukien profiilitietosi, sosiaalisen median tiliisi liittyvän käyttäjätunnuksen sekä muita tietoja, joiden jakamiseen ulkopuolisille tahoille olet antanut luvan sosiaalisen median sivustolle.

 

·       Käyttäjien luoma sisältö, kommentit, keskustelu ja mielipiteet: Kun otat meihin yhteyttä suoraan esimerkiksi sähköpostitse, puhelimitse, postitse, täyttämällä verkkolomakkeen tai osallistumalla verkkokeskusteluun, tallennamme kommenttisi ja mielipiteesi. Tallennamme myös kommentit ja mielipiteet, joita ilmaiset vastatessasi kyselyihimme tai osallistuessasi järjestämiimme arvontoihin tai kilpailuihin. Näihin henkilökohtaisiin tietoihin voi sisältyä myös äänitallenteita, valokuvia ja videoita, jos olet antanut sivustoille luvan käyttää suoraa videolähetystä laitteesi kamerasta.  Toiminnon tarkoitus on tarjota sinulle parempi vuorovaikutteinen kokemus. Me ja palveluntarjoajamme emme kerää tai taltioi kuvia, videolähetyksen tietoja tai videolähetyksessä näkyvien kasvojen tietoja. Tiedot pysyvät laitteellasi ja ne poistetaan, kun suljet selaimen tai sovelluksen. Me ja palveluntarjoajamme saatamme kuitenkin tallentaa muuta tietoa siitä, miten käytät toimintoa, kuten miten usein ja miten pitkään sitä käytät.

 

·       Sijaintitiedot: Jos hyväksyt laitteesi sijaintitietojen käytön, me tai ulkopuoliset palveluntarjoajamme saatamme kerätä sijaintitietoja GPS:n, Wi-Fin, langattomien verkkojen kolmiomittauksen tai muiden keinojen kautta. Saatamme myös arvioida summittaisen sijaintisi IP-osoitteesi perusteella.

 

b.              Automaattisesti kerättävät tiedot

 

Kun käytät sivustojamme, luet sähköpostejamme tai olet muuten vuorovaikutuksessa kanssamme tietokoneen tai mobiililaitteen kautta, me ja ulkopuoliset yhteistyökumppanimme saatamme automaattisesti kerätä tietoa siitä, miten ja millä laitteella käytät sivustoja.

 

Käytämme näitä tietoja käyttäjäkokemuksesi parantamiseen ja yksilöimiseen, sivustojemme valvontaan ja kehittämiseen sekä muihin sisäisiin tarkoituksiin.

 

Keräämme näitä tietoja yleensä useilla eri seurantateknologioilla, kuten evästeet, Flash-kohteet, pikselit, verkkojäljitteet, upotetut skriptit, sijainnintunnistuskeinot ja muut vastaavat teknologiat (kokonaisuutena ”seurantateknologiat”).

 

Tarkemmin eriteltynä käytämme seurantateknologioita henkilötietojesi keräämiseen, kun olet vuorovaikutuksessa sivustojen kanssa. Seurantateknologioiden avulla voimme esimerkiksi löytää sinulle lähistöllä olevia tuotteita ja tarjota reaaliaikaisia tarjouksia ym.; tarjota yksilöityä markkinointiviestintää; ehkäistä vilppiä; analysoida ja parantaa tuotteidemme suorituskykyä; kerätä kokoonpanotietoja (laitetunniste, liikenteen lähde, akun varaustaso, palveluntarjoaja, laitteen malli) mediasijoitusten seuraamiseksi sekä muiden lainmukaisten tarkoitusten täyttämiseksi.

 

Voit hyväksyä tai hylätä nämä teknologiat (paitsi kun sovelluksen toimivuus niitä edellyttää) muuttamalla matkapuhelimesi asetuksia tai profiilisi yksityisyysasetuksia kohdassa 5 selitetyllä tavalla.

 

Sinusta automaattisesti keräämiämme tietoja voidaan yhdistää muihin suoraan keräämiimme henkilökohtaisiin tietoihin.

 

Alla tiedot, joita saatamme kerätä automaattisesti

 

·       Tiedot, jotka koskevat toimintaasi sivustoillamme (esim. miten usein ja miten pitkään käytät sovellusta, mitä videoita olet katsonut, mihin arvontoihin tai kilpailuihin olet osallistunut, miltä verkkosivustolta saavuit, montako kertaa olet napsauttanut tiettyä kohdetta).

 

·       Markkinointiviestintäämme reagointia koskevat henkilökohtaiset tiedot (esim. tiedot siitä, avaatko viestejä vai et, napsautatko linkkejä vai et).

 

·       Tiedot laitteesta tai laitteista, joilla käytät sivustoja (näin voimme esim. selvittää, käytätkö tietokonetta, tablettia vai älypuhelinta, näyttötarkkuutesi, käyttöjärjestelmäsi, Wi-Fi-yhteytesi, verkkoselaimesi ja IP-osoitteesi sekä palvelimen lokitiedot).

 

·       Käyttäytymistiedot: Laitetunnisteen ja järjestelmätapahtumien yhdistelmästä johdetut tiedot, joiden avulla voidaan tunnistaa käyttäytymissuuntauksia ja lähettää sinulle markkinointiviestintää liittyen tapahtumiin, joihin olet osallistunut.

 

·       Osallistumistiedot: Henkilötiedot, jotka liittyvät kampanjaan, arvontaan, pikavoittokampanjaan, kilpailuun tai muuhun kampanjaan osallistumiseen (esim. kampanjatyyppi, osallistumispäivämäärä ja -aika, kilpailuun osallistumisen tulos sekä palkintojen toimittamiseen tarvittavat tiedot, kuten t-paidan ja/tai kenkien koko).

 

·       Analytiikkatiedot: Saatamme kerätä analytiikkatietoja tai käyttää ulkopuolisten tahojen analytiikkatyökaluja apuna sivustojen liikenne- ja käyttösuuntausten mittaamisessa ja ymmärtääksemme käyttäjiemme väestöjakaumaa ja toimintaa paremmin.

 

c.               Ulkopuolisten tahojen tiedonkeruu ja kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta

 

·       Kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta: Harjoitamme kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa ja tarjoamme sinulle kohdennettua mainontaa ulkopuolisten mainosyhtiöiden kautta selaushistoriasi perusteella. Annamme ulkopuolisten verkkomainontaverkostojen, sosiaalisen median yritysten ja muiden ulkopuolisten toimijoiden kerätä tietoa siitä, miten käytät verkkosivustojamme ja mobiilisivustojamme ajan mittaan, jotta ne voivat toistaa tai näyttää mainoksia sivustoillamme tai muilla mahdollisesti käyttämilläsi verkkosivustoilla, sovelluksilla tai sivustoilla sekä muilla mahdollisesti käyttämilläsi laitteilla. Tyypillisesti, joskaan ei aina, kiinnostuksen kohteisiin perustuvaan mainontaan käytettävää tietoa kerätään evästeillä tai vastaavilla seurantateknologioilla, jotka tunnistavat käyttämäsi laitteen ja keräävät tietoa, kuten clickstream-tietoa, selaimen tyypin, sivustovierailusi päivämäärän ja ajankohdan sekä muuta tietoa. Saatamme jakaa yleisen tilitunnisteen (kuten sähköpostiosoitteen tai käyttäjätunnuksen) ulkopuolisten mainontakumppaneidemme kanssa tunnistamisesi helpottamiseksi eri laitteilla. Me ja ulkopuoliset yhteistyökumppanimme käytämme näitä tietoja tehdäksemme verkossa näkemistäsi mainoksista paremmin omia kiinnostuksen kohteitasi vastaavia sekä tarjotaksemme mainontaan liittyville sivustoille esim. raportteja, kohdennustietoa, analytiikkaa ja markkinatutkimustietoa. Kohdassa 10 on lisätietoa siitä, miten voit hallita kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa.

 

·       Sosiaalisen median widget-ohjelmat ja mainonta: Sivustoillamme voi olla sosiaaliseen mediaan liittyviä ominaisuuksia, kuten Facebook-tykkäyspainike, Google Plus, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Twitter tai muita widget-ohjelmia. Nämä sosiaalisen median yritykset saattavat tunnistaa sinut ja kerätä tietoa vierailuistasi sivustoillamme sekä asettaa evästeitä tai käyttää muita seurantateknologioita. Vuorovaikutustasi näiden ominaisuuksien kanssa koskevat kyseisten yritysten tietosuojakäytännöt. Näytämme sinulle kohdennettua mainontaa sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, Twitter ja Google+. Näillä yrityksillä on kiinnostuksen kohteisiin perustuvia mainontaohjelmia, joiden avulla voimme suunnata mainontaa sivustoihimme kiinnostusta osoittaneille käyttäjille kyseisten käyttäjien ollessa sosiaalisessa mediassa tai muille, ominaisuuksiltaan samankaltaisille käyttäjäryhmille, esim. todennäköisten kaupallisten intressien tai demografisten ominaisuuksien perusteella. Näitä mainoksia koskevat niitä näyttävien sosiaalisen median yritysten tietosuojakäytännöt.

 

·       Käyttäjäkokemustiedot: Käytämme tietyillä verkkosivustoillamme tai sivustoillamme ulkopuolisten toimittajien työkaluja käyttökokemustietojen seuraamiseen. Nämä työkalut keräävät automaattisesti käyttötietoa mm. hiiren napsautuksista ja liikkeistä, sivun vierityksestä ja verkkosivustojen lomakkeisiin kirjoitetusta tekstistä. Kerättyihin tietoihin ei sisälly salasanoja, maksutietoja tai muita arkaluontoisia henkilötietoja. Käytämme näitä tietoja sivustoanalytiikkaan, optimointiin ja verkkosivuston käytettävyyden parantamiseen. Emme anna ulkopuolisille tahoille lupaa jakaa tai käyttää näitä tietoja omiin tarkoituksiinsa.

 

Huomaa, että verkko- ja sähköpostimainontaamme hoitavat palveluntarjoajat saattavat käyttää pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä, kuvaviittauksia tai muita vastaavia teknologioita sivustojen yhteydessä verkko- ja sähköpostimainontamme hallinnoinnin helpottamiseksi ja tällaisten kampanjoiden tehokkuuden parantamiseksi. Jos palveluntarjoaja on esimerkiksi lähettänyt tietokoneellesi yksilöllisen evästeen, palveluntarjoaja saattaa käyttää pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä, kuvaviittauksia tai muita vastaavia teknologioita tunnistaakseen evästeen vieraillessasi sivustoilla ja selvittääkseen, mitkä verkkomainoksemme ovat mahdollisesti tuoneet sinut sivustoillemme, ja palveluntarjoaja saattaa luovuttaa tämän tyyppistä muuta tietoa käyttöömme.  Huomaa, että saatamme yhdistää tämän tyyppiset palveluntarjoajiltamme saamamme muut tiedot sinusta aiemmin keräämiimme henkilötietoihin.

 

Saatamme käyttää ulkopuolisia mainosyhtiöitä mainosten toimittamiseen sivustoillamme. Nämä yritykset saattavat käyttää tietoa (pois lukien nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi) vierailuistasi tällä ja muilla verkkosivustoilla toimittaakseen sinulle sinua kiinnostaviin tuotteisiin tai palveluihin liittyvää mainontaa.

 

Saatamme yhdistää tietoja, joita olemme keränneet toimistasi verkkosivustoillamme ja mobiilisovelluksissamme, tietoihin, joita keräämme automaattisesti seurantateknologioiden kautta. Näin voimme tarjota sinulle yksilöllisen kokemuksen riippumatta siitä, miten olet kanssamme vuorovaikutuksessa – verkossa, mobiiliympäristöissä vai sosiaalisessa mediassa. 

 

3. Mitä henkilötietojasi emme kerää?

 

Emme kerää tai käsittele sinusta henkilötietoja, jotka liittyvät seuraaviin:

 

·       rotu- tai etninen tausta

·       poliittiset mielipiteet

·       uskonto tai muut uskomukset

·       terveydentila tai sairaudet

·       rikostausta

·       ammattiliiton jäsenyys

·       geneettiset tai biometriset tiedot

·       seksuaalinen suuntautuminen

 

(näihin viitataan ilmauksella ”arkaluontoiset tiedot”).

 

Pyydämme, ettet lähetä tai paljasta meille mitään arkaluontoisia tietoja sivustojen kautta tai muulla tavoin. Saatamme pyytää terveyttäsi tai lääkärin hoitoa koskevaa tietoa, jotta voimme ohjata pakkauksia tai juomia koskevan tiedustelun oikealle taholle. Käsittelemme tätä tietoa, mikäli kerrot sen edustajallemme puhelimessa tai ilmaiset kirjallisesti tai muulla tavoin suostumuksesi tiedon käsittelyyn.

 

 

Emme kerää tai käsittele sinusta henkilötietoja, jotka liittyvät seuraaviin:

 

·       rotu- tai etninen tausta

·       poliittiset mielipiteet

·       uskonto tai muut uskomukset

·       terveydentila tai sairaudet

·       rikostausta

·       ammattiliiton jäsenyys

·       geneettiset tai biometriset tiedot

·       seksuaalinen suuntautuminen

 

(näihin viitataan ilmauksella ”arkaluontoiset tiedot”).

 

Pyydämme, ettet lähetä tai paljasta meille mitään arkaluontoisia tietoja sivustojen kautta tai muulla tavoin. Saatamme pyytää terveyttäsi tai lääkärin hoitoa koskevaa tietoa, jotta voimme ohjata pakkauksia tai juomia koskevan tiedustelun oikealle taholle. Käsittelemme tätä tietoa, mikäli kerrot sen edustajallemme puhelimessa tai ilmaiset kirjallisesti tai muulla tavoin suostumuksesi tiedon käsittelyyn.

 

4. Sivustojen käyttö alaikäisten toimesta ja varoitus vanhemmille

 

Sivustot on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja alle 16-vuotiaat tarvitsevat vanhempiensa suostumuksen sivustojen käyttöön.

 

Tiettyihin sivustoihin voi liittyä ikärajoitteita perustuen lain vaatimuksiin tai siihen, mikä sisältö soveltuu tietyille ikäryhmille.  Erillisistä ikärajoituksista mainitaan selkeästi kullakin sivustolla, ja saatamme esittää kysymyksiä iän vahvistamiseksi ennen jatkamista.

 

Näin ollen alle 16-vuotiaat henkilöt eivät voi osallistua kohdassa 6 mainittuihin aktiviteetteihin, jos ne edellyttävät suostumusta, kuten sijaintiin perustuvan markkinointiviestinnän ja yksilöityjen push-ilmoitusten vastaanottamiseen, emmekä käsittele heidän henkilökohtaisia tietojaan. 

 

 

Sivustot on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja alle 16-vuotiaat tarvitsevat vanhempiensa suostumuksen sivustojen käyttöön.

 

Tiettyihin sivustoihin voi liittyä ikärajoitteita perustuen lain vaatimuksiin tai siihen, mikä sisältö soveltuu tietyille ikäryhmille.  Erillisistä ikärajoituksista mainitaan selkeästi kullakin sivustolla, ja saatamme esittää kysymyksiä iän vahvistamiseksi ennen jatkamista.

 

Näin ollen alle 16-vuotiaat henkilöt eivät voi osallistua kohdassa 6 mainittuihin aktiviteetteihin, jos ne edellyttävät suostumusta, kuten sijaintiin perustuvan markkinointiviestinnän ja yksilöityjen push-ilmoitusten vastaanottamiseen, emmekä käsittele heidän henkilökohtaisia tietojaan. 

 

5. Vaihtoehtosi ja valtasi tietojen suhteen

 

Profiili- ja tiedonjakoasetukset: Voit päivittää profiilitietosi, kuten käyttäjänimesi, osoitteesi tai laskutustietosi, sekä muuttaa tiettyjä tietojesi jakamiseen liittyviä asetuksia tilisivullasi.

 

Sähköpostiasetusten muuttaminen: Voit lopettaa markkinointisähköpostiemme vastaanottamisen napsauttamalla niihin sisältyvää Peruuta tilaus -linkkiä. Pyrimme käsittelemään tilausten peruutukset aina ripeästi. Et voi kieltäytyä vastaanottamasta palveluun liittyvää viestintää (esim. tilin varmistus, tapahtumapohjainen viestintä, palvelun ominaisuuksien muutokset/päivitykset, tekniset ja turvallisuusilmoitukset).

 

Tietojen muuttaminen tai poistaminen: Jos sinulla on kysyttävää tietojesi tarkasteluun, muuttamiseen tai poistamiseen liittyen tai haluat poistaa nimesi tai kommenttisi verkkosivustoltamme tai julkisesti näytettävästä sisällöstä, voit ottaa meihin yhteyttä suoraan tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 kuvatuilla tavoilla. Emme välttämättä voi muuttaa tai poistaa tietojasi kaikissa olosuhteissa.

 

Paikannustiedot: Voit hallinnoida sijaintisi seurantaa muuttamalla mobiililaitteesi sijaintitietoasetuksia. Saatamme edelleen arvioida sijaintisi IP-osoitteesi perusteella käyttäessäsi palvelua tietokoneen tai laitteen kautta.

 

Valokuvat, videot ja ääninauhoitteet: Voit hallita ja estää sivustojen valokuvien, videokuvan ja äänitallenteiden käsittelyyn liittyviä toimintoja estämällä sivustoja käyttämästä laitteesi kameraa tai mikrofonia.

 

Evästeisiin, seurantaan ja kiinnostuksen kohteisiin perustuvaan mainontaan liittyvät asetukset:

 

·       Evästeet ja Flash-evästeet. Useimmissa verkkoselaimissa on mahdollista määrittää asetukset siten, että selain (i) ilmoittaa sinulle saamastasi evästeestä, jolloin voit päättää, hyväksytkö sen vai et (ii) poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai (iii) hylkää evästeet automaattisesti.

 

Evästeiden estäminen tai poistaminen voi vaikuttaa sivustojen käyttökokemukseen kielteisesti, sillä osa sivustojemme ominaisuuksista ei välttämättä toimi oikein.

 

Voit asetusten avulla estää sähköpostiasi lataamasta automaattisesti kuvia, joihin mahdollisesti sisältyvät teknologiat saattaisivat kertoa meille, oletko katsonut sähköpostejamme tai ollut niiden kanssa vuorovaikutuksessa.

 

Evästeiden poistaminen ei poista paikallisesti tallennettuja kohteita (LSO), kuten Flash-kohteita ja HTML5-sisältöä. Flash-evästeasetusten hallinnointiin on käytettävä Adoben verkkosivustolla olevaa asetustyökalua. Jos poistat Flash-kohteet sivustoiltamme, et välttämättä pysty katselemaan tai käyttämään sivustojamme tai niiden osia tai hyödyntämään tarjolla olevia tietoja ja sivustoja.

 

·       Kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta. Jos haluat lisätietoa kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta ja siitä, miten voit kieltäytyä osasta tällaista mainontaa, voit tutustua Network Advertising Initiativen (NAI) verkkoresursseihin osoitteessa http://www.networkadvertising.org/choices, DAA:n resursseihin osoitteessa www.aboutads.info/choices ja/tai Your Online Choices -sivustoon osoitteessa http://www.youronlinechoices.com.

 

·       Linkitys laitteiden välillä. Huomaa, että kieltäytyminen kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta NAI:n, DAA:n tai Your Online Choicesin verkkoresurssien kautta estää kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan vastaanottamisen ainoastaan kyseisellä selaimella tai laitteella ja että käyttäjä voi yhä saada kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa muilla laitteillaan. Sinun on kieltäydyttävä erikseen jokaisella käyttämälläsi selaimella tai laitteella.

 

·       Mobiilimainonta. Saatat pystyä rajoittamaan kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa mobiililaitteesi asetusten kautta valitsemalla ”Rajoita mainosseurantaa” (iOS) tai ”Jätä mainosten personointi pois” (Android). Saatat myös pystyä kieltämään mobiilimainontaverkostojen toimittaman kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan osittain, muttet kokonaan, lataamalla AppChoices-mobiilisovelluksen osoitteesta http://youradchoices.com/appchoices.

 

Osa näistä kielloista ei välttämättä toimi, ellei selaimesi hyväksy evästeitä. Jos poistat evästeitä, muutat selainasetuksiasi, vaihdat selainta tai tietokonetta tai käytät toista käyttöjärjestelmää, joudut kieltäytymään uudelleen.

 

Osa näistä kielloista ei välttämättä toimi, ellei selaimesi hyväksy evästeitä. Jos poistat evästeitä, muutat selainasetuksiasi, vaihdat selainta tai tietokonetta tai käytät toista käyttöjärjestelmää, joudut kieltäytymään uudelleen.

 

 

Profiili- ja tiedonjakoasetukset: Voit päivittää profiilitietosi, kuten käyttäjänimesi, osoitteesi tai laskutustietosi, sekä muuttaa tiettyjä tietojesi jakamiseen liittyviä asetuksia tilisivullasi.

 

Sähköpostiasetusten muuttaminen: Voit lopettaa markkinointisähköpostiemme vastaanottamisen napsauttamalla niihin sisältyvää Peruuta tilaus -linkkiä. Pyrimme käsittelemään tilausten peruutukset aina ripeästi. Et voi kieltäytyä vastaanottamasta palveluun liittyvää viestintää (esim. tilin varmistus, tapahtumapohjainen viestintä, palvelun ominaisuuksien muutokset/päivitykset, tekniset ja turvallisuusilmoitukset).

 

Tietojen muuttaminen tai poistaminen: Jos sinulla on kysyttävää tietojesi tarkasteluun, muuttamiseen tai poistamiseen liittyen tai haluat poistaa nimesi tai kommenttisi verkkosivustoltamme tai julkisesti näytettävästä sisällöstä, voit ottaa meihin yhteyttä suoraan tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 kuvatuilla tavoilla. Emme välttämättä voi muuttaa tai poistaa tietojasi kaikissa olosuhteissa.

 

Paikannustiedot: Voit hallinnoida sijaintisi seurantaa muuttamalla mobiililaitteesi sijaintitietoasetuksia. Saatamme edelleen arvioida sijaintisi IP-osoitteesi perusteella käyttäessäsi palvelua tietokoneen tai laitteen kautta.

 

Valokuvat, videot ja ääninauhoitteet: Voit hallita ja estää sivustojen valokuvien, videokuvan ja äänitallenteiden käsittelyyn liittyviä toimintoja estämällä sivustoja käyttämästä laitteesi kameraa tai mikrofonia.

 

Evästeisiin, seurantaan ja kiinnostuksen kohteisiin perustuvaan mainontaan liittyvät asetukset:

 

·       Evästeet ja Flash-evästeet. Useimmissa verkkoselaimissa on mahdollista määrittää asetukset siten, että selain (i) ilmoittaa sinulle saamastasi evästeestä, jolloin voit päättää, hyväksytkö sen vai et (ii) poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai (iii) hylkää evästeet automaattisesti.

 

Evästeiden estäminen tai poistaminen voi vaikuttaa sivustojen käyttökokemukseen kielteisesti, sillä osa sivustojemme ominaisuuksista ei välttämättä toimi oikein.

 

Voit asetusten avulla estää sähköpostiasi lataamasta automaattisesti kuvia, joihin mahdollisesti sisältyvät teknologiat saattaisivat kertoa meille, oletko katsonut sähköpostejamme tai ollut niiden kanssa vuorovaikutuksessa.

 

Evästeiden poistaminen ei poista paikallisesti tallennettuja kohteita (LSO), kuten Flash-kohteita ja HTML5-sisältöä. Flash-evästeasetusten hallinnointiin on käytettävä Adoben verkkosivustolla olevaa asetustyökalua. Jos poistat Flash-kohteet sivustoiltamme, et välttämättä pysty katselemaan tai käyttämään sivustojamme tai niiden osia tai hyödyntämään tarjolla olevia tietoja ja sivustoja.

 

·       Kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta. Jos haluat lisätietoa kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta ja siitä, miten voit kieltäytyä osasta tällaista mainontaa, voit tutustua Network Advertising Initiativen (NAI) verkkoresursseihin osoitteessa http://www.networkadvertising.org/choices, DAA:n resursseihin osoitteessa www.aboutads.info/choices ja/tai Your Online Choices -sivustoon osoitteessa http://www.youronlinechoices.com.

 

·       Linkitys laitteiden välillä. Huomaa, että kieltäytyminen kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta NAI:n, DAA:n tai Your Online Choicesin verkkoresurssien kautta estää kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan vastaanottamisen ainoastaan kyseisellä selaimella tai laitteella ja että käyttäjä voi yhä saada kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa muilla laitteillaan. Sinun on kieltäydyttävä erikseen jokaisella käyttämälläsi selaimella tai laitteella.

 

·       Mobiilimainonta. Saatat pystyä rajoittamaan kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa mobiililaitteesi asetusten kautta valitsemalla ”Rajoita mainosseurantaa” (iOS) tai ”Jätä mainosten personointi pois” (Android). Saatat myös pystyä kieltämään mobiilimainontaverkostojen toimittaman kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan osittain, muttet kokonaan, lataamalla AppChoices-mobiilisovelluksen osoitteesta http://youradchoices.com/appchoices.

 

Osa näistä kielloista ei välttämättä toimi, ellei selaimesi hyväksy evästeitä. Jos poistat evästeitä, muutat selainasetuksiasi, vaihdat selainta tai tietokonetta tai käytät toista käyttöjärjestelmää, joudut kieltäytymään uudelleen.

 

Osa näistä kielloista ei välttämättä toimi, ellei selaimesi hyväksy evästeitä. Jos poistat evästeitä, muutat selainasetuksiasi, vaihdat selainta tai tietokonetta tai käytät toista käyttöjärjestelmää, joudut kieltäytymään uudelleen.

 

6. Miten käytämme henkilötietojasi?

 

a.               Kyselyihisi ja pyyntöihisi vastaaminen:

 

·       asiakassivustojen tai muiden viestintäkanavien kautta lähettämiisi, sivustoja koskeviin kyselyihin, valituksiin ja ehdotuksiin vastaaminen. Ohjaamme juomia koskevat kysymykset ja valitukset juomiemme paikalliselle valmistajalle, Sinebrychoffille.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme käsitellä asiakkaiden sivustoja koskevat kyselyt, valitukset ja ehdotukset asiaankuuluvalla tavalla ja hyvissä ajoin.

 

b.              Tiedottaminen sivustojen käyttöehtoja ja tätä tietosuojailmoitusta koskevista muutoksista:

 

·       sivustojen käyttöehtoja ja tätä tietosuojailmoitusta koskevista muutoksista tiedottaminen.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme tiedottaa sinulle näistä muutoksista hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa.

 

c.               Markkinointiviestintä:

 

·       Suoramarkkinointiviestinnän lähettäminen sinulle joko meidän tai yhteistyökumppaneidemme (yksittäin ”kaupallinen yhteistyökumppani” ja kokonaisuutena ”kaupalliset yhteistyökumppanit”) kautta sähköpostin tai push-ilmoitusten muodossa. Suoramarkkinointiviestintä sisältää esimerkiksi tietoa kampanjoista tai vastaavista aktiviteeteista, Coca‑Colan ja siihen liittyvien merkkien (tai kaupallisten yhteistyökumppaneidemme) tuotteista ja palveluista sekä pyyntöjä osallistua kyselyihin tai tutkimuksiin.

 

Kaupallisten yhteistyökumppaneidemme lähettämä suoramarkkinointiviestintä voi olla joko:

 

o   Kaupallisten yhteistyökumppaneidemme suoraan toteuttamaa ja valvomaa. Näissä tapauksissa kustakin suoramarkkinointiviestinnästä vastaava kaupallinen yhteistyökumppani toimii henkilötietojesi käsittelystä vastaavana rekisterinpitäjänä. Käsittely tapahtuu tällöin kaupallisen yhteistyökumppanin julkistaman, tästä tietosuojailmoituksesta poikkeavan tietosuojailmoituksen alaisuudessa.

 

o   Meidän ja kaupallisten yhteistyökumppaneidemme yhdessä toteuttamaa ja valvomaa. Näissä tapauksissa me ja kyseinen kaupallinen yhteistyökumppani toimimme yhdessä henkilötietojesi käsittelystä vastaavina rekisterinpitäjinä. Teemme kyseisen kaupallisen yhteistyökumppanin kanssa yhteisrekisterinpitäjyyttä koskevan sopimuksen, jonka ydinkohdat julkistetaan sinulle. 

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: suostumuksesi.

 

Voit hyväksyä tai kieltää markkinointiviestinnän lähettämisen verkkosivustomme tietosuojaosiossa (make “tietosuojaosiossa” an active link and link to www.cocacola.fi). Jos haluat vastaanottaa markkinointiviestintää, rastita kyseistä valintaa koskeva ruutu. Jos haluat kieltäytyä markkinointiviestinnän vastaanottamisesta, poista rasti.

 

Voit perua suoramarkkinointiviestinnän vastaanottamiseen liittyvän suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla jokaisen markkinointisähköpostiviestin alalaidassa olevaa Peruuta tilaus -linkkiä tai poistamalla tätä valintaa koskevan rastin edellä mainitussa verkkosivustomme tietosuojaosiossa (make “tietosuojaosiossa” an active link and link to www.cocacola.fi). Voit ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta myös sähköpostilla, puhelimitse tai postitse käyttämällä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 mainittuja yhteystietoja.

 

d.              Markkinointiviestinnän räätälöinti:

 

·       Saatamme räätälöidä markkinointiviestintäämme sinua varten (mukaan lukien omilla digitaalisissa kohteissamme sekä kolmansien osapuolten sivustoilla (pöytä- ja mobiiliversiot) näkyvien mainosten räätälöinti) perustuen (i) profiilitietoihisi, (ii) vuorovaikutukseesi verkkosivustojemme kanssa (esim. kirjautuminen, kampanjaan osallistuminen, voittaminen, kyselyyn osallistuminen, sisällön lataaminen) ja/tai (iii) markkinointiviestintäämme reagoimiseen (esim. avaatko viestejä vai et, napsautatko linkkejä vai et, katsotko sisältöä vai et, toimitko vai et).

 

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: suostumuksesi.

 

Voit hyväksyä markkinointiviestinnän räätälöinnin tai kieltäytyä siitä käyttämällä tietosuojaosiota (make “tietosuojaosiota” an active link and link to www.cocacola.fi) sivustoilla. Jos haluat vastaanottaa vastaan markkinointiviestintää, aktivoi kyseistä valintaa koskeva painike. Jos haluat kieltäytyä markkinointiviestinnän vastaanottamisesta, poista painikkeen aktivointi.

 

Voit perua suostumuksesi markkinointiviestinnän räätälöintiin siirtymällä verkkosivustolta löytyvään tietosuojaosioon (make “tietosuojaosioon” an active link and link to www.cocacola.fi) ja poistamalla rastin valintaa koskevasta kohdasta. Voit ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta myös sähköpostilla, puhelimitse tai postitse käyttämällä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 mainittuja yhteystietoja.

 

e.               Kilpailut, erikoistarjoukset, kanta-asiakasohjelmat, palkintojen arvonnat ja muut tarjoukset/kampanjat:

 

·       Kampanjoihin, erikoistarjouksiin, kanta-asiakasohjelmiin, palkintojen arvontoihin ja muihin tarjouksiin/kampanjoihin osallistumisen mahdollistaminen (esim. lähettämällä sinulle muistutussähköposteja tai siirtämällä henkilötietojasi palkintoja järjestäville yhteistyökumppaneille). Tarjoukseen/kampanjaan rekisteröitymiseen vaadittavia henkilötietoja ovat yleensä sähköpostiosoitteesi, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: henkilökohtaisten tietojen käsittely näihin tarkoituksiin perustuu asiaankuuluvien kampanjaehtojen toteuttamiseen.

 

f.               Tietoanalytiikka suuntausten selvittämiseksi ja Coca‑Cola-tuotteiden sekä sivustojen parantamiseksi:

 

·       Keräämme henkilötietojasi mitataksemme toimintaasi sivustoilla (esim. selvittääksemme, miten, milloin ja millä laitteella käytät sivustoja), analysoidaksemme kuluttajakäyttäytymistä sekä selvittääksemme kulutussuuntauksia ja -tapoja. Tämä auttaa meitä tuntemaan sivustojen käyttäjät paremmin, segmentoimaan heitä merkityksellisiksi ryhmiksi ja räätälöimään sisältöä paremmin käyttäjien tunnistettuja mieltymyksiä vastaavaksi.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: suostumuksesi.

 

Voit hyväksyä tai kieltää tämän henkilötietojesi keräämisen ja käytön tietoanalytiikkatarkoituksiin, joilla pyrimme selvittämään suuntauksia sekä parantamaan sovellustamme ja Coca‑Cola-tuotteita ja -sivustoja yleisemmin, muuttamalla yksityisyysasetuksiasi profiilitiedoistasi. Jos haluat hyväksyä henkilötietojesi keräämisen ja käytön tietoanalytiikkatarkoituksiin, joilla pyrimme selvittämään suuntauksia sekä parantamaan sovellustamme ja Coca‑Cola-tuotteita ja -sivustoja yleisemmin, aktivoi kyseinen valintapainike. Jos haluat kieltää tämän, poista painikkeen aktivointi. Valintapainike on oletusarvoisesti poissa päältä.

 

Voit perua suostumuksesi yllä mainittuun tarkoitukseen siirtymällä tälle sivulle (make “sivulle” an active link and link to www.cocacola.fi) ja poistamalla kyseisen valintapainikkeen aktivoinnin. Voit ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta [sähköpostilla, puhelimitse tai postitse käyttämällä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 mainittuja yhteystietoja]. Kun perut suostumuksesi, lopetamme tietojen käsittelyn tähän tarkoitukseen.

 

g.              Tietoanalytiikka raportti- ja analyysitarkoituksiin

 

·       Keräämme henkilötietojasi verkkosivustoillamme ja/tai mobiilisovelluksissamme luodaksemme koostettuja ja anonyymeja raportteja ja mitataksemme fyysisten tuotteidemme, digitaalisen tarjontamme ja markkinointikampanjoidemme tehoa. Tämän analyysin pohjalta selvitämme markkinasuuntauksia digitaalisia aktiviteettejamme varten ja käytämme niitä Coca‑Cola-tuotteidemme ja -palvelujemme parantamiseen.

 

Tätä tarkoitusta varten saatamme kerätä tietoja liittyen verkkosivustojemme ja/tai mobiilisovellustemme käyttöön sekä tietoa laitteesta tai laitteista, joilla käytät palvelujamme, mukaan lukien:

 

-     Milloin rekisteröidyit, varmistit sähköpostiosoitteesi, varmistit puhelinnumerosi, kirjauduit ulos tai kirjauduit sisään jollekin verkkosivustollemme ja/tai mobiilisovellukseemme.

-     Milloin hyväksyit verkkosivuston ja/tai mobiilisovelluksen juridiset ehdot, kuten sen käyttöehdot ja tietosuojakäytännön.

-     Milloin olit vuorovaikutuksessa verkkosivuston ja/tai mobiilisovelluksen sisällön kanssa esim. napsauttamalla linkkiä, tykkäämällä sisällöstä tai jakamalla sisältöä.

-     Milloin liityit peliin, kilpailuun tai kampanjaan, kirjoitit pin-koodin, luit pin-koodin, viivakoodin tai QR-koodin tuotteesta, keräsit kanta-asiakaspisteitä, käytit kanta-asiakaspisteitä tai valitsit palkinnon.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme parantaa tuotteitamme ja palveluitamme.

 

h.              Sijaintiisi perustuvat yksilöidyt push-ilmoitukset

 

·       Käytämme jäljiteteknologiaa tunnistaaksemme sinun olevan lähellä myyntipaikkojamme ja lähettääksemme sinulle reaaliaikaisia ilmoituksia kampanjoista ja alennuksista, joita tarjoamme lähettyvilläsi olevissa myymälöissä. Emme kerää tai millään tavoin käsittele GPS-sijaintitietojasi.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: suostumuksesi.

 

Voit hyväksyä tai kieltää tämän henkilötietojesi keräämisen ja käytön yksilöityjen, sijaintiperusteisten push-ilmoitusten lähettämiseen muuttamalla yksityisyysasetuksiasi profiilitiedoissasi. Jos haluat hyväksyä henkilötietojesi keräämisen ja käytön yksilöityjen, sijaintiperusteisten push-ilmoitusten lähettämiseen, aktivoi painike. Jos haluat kieltäytyä, poista aktivointi. Valintapainike on oletusarvoisesti poissa päältä.

 

Voit perua suostumuksesi yllä mainittuun tarkoitukseen siirtymällä tälle sivulle (make “sivulle” an active link and link to www.cocacola.fi) ja poistamalla kyseisen valintapainikkeen aktivoinnin. Voit ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta [sähköpostilla, puhelimitse tai postitse käyttämällä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 mainittuja yhteystietoja]. Kun perut suostumuksesi, lopetamme tietojen käsittelyn tähän tarkoitukseen.

 

i.               Sivustojen tekninen toiminta

 

·       Keräämme ja käytämme henkilötietojasi sivustojen teknistä hallinnointia varten ja varmistaaksemme, että sivustot toimivat oikein. Keräämme erityisesti laitteen tilatietoja sovelluksen kaatuessa (kuten laitteen yksilölliset tunnisteet, laitteen fyysinen sijainti kaatumishetkellä) tunnistaaksemme kaatumisen syyt ja voidaksemme tehdä tarvittavat toimenpiteet, jottei niin kävisi uudelleen.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme varmistaa sivustojen toimivuus teknisestä/IT-näkökulmasta.

 

j.               Laillisten velvoitteidemme noudattaminen

 

·       Noudattaaksemme laillisia velvoitteitamme, oikeudenkäyntejä tai valtiollisten viranomaisten määräyksiä, jotka voivat olla peräisin myös asuinmaasi ulkopuolisilta viranomaisilta, kun meillä on syytä uskoa sen olevan laillinen velvoitteemme ja kun henkilötietojesi luovuttaminen on ehdottoman välttämätöntä kyseisten laillisten velvoitteiden, oikeudenkäyntien tai valtiollisten määräysten noudattamiseksi.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: laillisten velvoitteidemme noudattaminen.

 

k.              Etujemme oikeutettu suojeleminen:

 

·       Valvoaksemme käyttöehtojemme toteutumista laillisesti, suojellaksemme meidän ja/tai tytäryhtiöidemme toimintoja, oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta sekä voidaksemme hakea hyvitystä oikeuskeinoin tai rajoittaa mahdollisesti kärsimiämme vahinkoja.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme suojella organisaatiotamme laillisin keinoin.

 

l.               Vilpin havaitseminen

 

·       Käsittelemme profiilitietojasi, sivustojen käyttöösi liittyviä tietoja sekä sivustoilla vierailuun ja vuorovaikutukseen käyttämiäsi laitteita tunnistaaksemme sivustojen mahdollisen vilpillisen käytön.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme suojella organisaatiotamme vilpiltä

.

 

a.               Kyselyihisi ja pyyntöihisi vastaaminen:

 

·       asiakassivustojen tai muiden viestintäkanavien kautta lähettämiisi, sivustoja koskeviin kyselyihin, valituksiin ja ehdotuksiin vastaaminen. Ohjaamme juomia koskevat kysymykset ja valitukset juomiemme paikalliselle valmistajalle, Sinebrychoffille.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme käsitellä asiakkaiden sivustoja koskevat kyselyt, valitukset ja ehdotukset asiaankuuluvalla tavalla ja hyvissä ajoin.

 

b.              Tiedottaminen sivustojen käyttöehtoja ja tätä tietosuojailmoitusta koskevista muutoksista:

 

·       sivustojen käyttöehtoja ja tätä tietosuojailmoitusta koskevista muutoksista tiedottaminen.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme tiedottaa sinulle näistä muutoksista hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa.

 

c.               Markkinointiviestintä:

 

·       Suoramarkkinointiviestinnän lähettäminen sinulle joko meidän tai yhteistyökumppaneidemme (yksittäin ”kaupallinen yhteistyökumppani” ja kokonaisuutena ”kaupalliset yhteistyökumppanit”) kautta sähköpostin tai push-ilmoitusten muodossa. Suoramarkkinointiviestintä sisältää esimerkiksi tietoa kampanjoista tai vastaavista aktiviteeteista, Coca‑Colan ja siihen liittyvien merkkien (tai kaupallisten yhteistyökumppaneidemme) tuotteista ja palveluista sekä pyyntöjä osallistua kyselyihin tai tutkimuksiin.

 

Kaupallisten yhteistyökumppaneidemme lähettämä suoramarkkinointiviestintä voi olla joko:

 

o   Kaupallisten yhteistyökumppaneidemme suoraan toteuttamaa ja valvomaa. Näissä tapauksissa kustakin suoramarkkinointiviestinnästä vastaava kaupallinen yhteistyökumppani toimii henkilötietojesi käsittelystä vastaavana rekisterinpitäjänä. Käsittely tapahtuu tällöin kaupallisen yhteistyökumppanin julkistaman, tästä tietosuojailmoituksesta poikkeavan tietosuojailmoituksen alaisuudessa.

 

o   Meidän ja kaupallisten yhteistyökumppaneidemme yhdessä toteuttamaa ja valvomaa. Näissä tapauksissa me ja kyseinen kaupallinen yhteistyökumppani toimimme yhdessä henkilötietojesi käsittelystä vastaavina rekisterinpitäjinä. Teemme kyseisen kaupallisen yhteistyökumppanin kanssa yhteisrekisterinpitäjyyttä koskevan sopimuksen, jonka ydinkohdat julkistetaan sinulle. 

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: suostumuksesi.

 

Voit hyväksyä tai kieltää markkinointiviestinnän lähettämisen verkkosivustomme tietosuojaosiossa (make “tietosuojaosiossa” an active link and link to www.cocacola.fi). Jos haluat vastaanottaa markkinointiviestintää, rastita kyseistä valintaa koskeva ruutu. Jos haluat kieltäytyä markkinointiviestinnän vastaanottamisesta, poista rasti.

 

Voit perua suoramarkkinointiviestinnän vastaanottamiseen liittyvän suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla jokaisen markkinointisähköpostiviestin alalaidassa olevaa Peruuta tilaus -linkkiä tai poistamalla tätä valintaa koskevan rastin edellä mainitussa verkkosivustomme tietosuojaosiossa (make “tietosuojaosiossa” an active link and link to www.cocacola.fi). Voit ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta myös sähköpostilla, puhelimitse tai postitse käyttämällä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 mainittuja yhteystietoja.

 

d.              Markkinointiviestinnän räätälöinti:

 

·       Saatamme räätälöidä markkinointiviestintäämme sinua varten (mukaan lukien omilla digitaalisissa kohteissamme sekä kolmansien osapuolten sivustoilla (pöytä- ja mobiiliversiot) näkyvien mainosten räätälöinti) perustuen (i) profiilitietoihisi, (ii) vuorovaikutukseesi verkkosivustojemme kanssa (esim. kirjautuminen, kampanjaan osallistuminen, voittaminen, kyselyyn osallistuminen, sisällön lataaminen) ja/tai (iii) markkinointiviestintäämme reagoimiseen (esim. avaatko viestejä vai et, napsautatko linkkejä vai et, katsotko sisältöä vai et, toimitko vai et).

 

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: suostumuksesi.

 

Voit hyväksyä markkinointiviestinnän räätälöinnin tai kieltäytyä siitä käyttämällä tietosuojaosiota (make “tietosuojaosiota” an active link and link to www.cocacola.fi) sivustoilla. Jos haluat vastaanottaa vastaan markkinointiviestintää, aktivoi kyseistä valintaa koskeva painike. Jos haluat kieltäytyä markkinointiviestinnän vastaanottamisesta, poista painikkeen aktivointi.

 

Voit perua suostumuksesi markkinointiviestinnän räätälöintiin siirtymällä verkkosivustolta löytyvään tietosuojaosioon (make “tietosuojaosioon” an active link and link to www.cocacola.fi) ja poistamalla rastin valintaa koskevasta kohdasta. Voit ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta myös sähköpostilla, puhelimitse tai postitse käyttämällä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 mainittuja yhteystietoja.

 

e.               Kilpailut, erikoistarjoukset, kanta-asiakasohjelmat, palkintojen arvonnat ja muut tarjoukset/kampanjat:

 

·       Kampanjoihin, erikoistarjouksiin, kanta-asiakasohjelmiin, palkintojen arvontoihin ja muihin tarjouksiin/kampanjoihin osallistumisen mahdollistaminen (esim. lähettämällä sinulle muistutussähköposteja tai siirtämällä henkilötietojasi palkintoja järjestäville yhteistyökumppaneille). Tarjoukseen/kampanjaan rekisteröitymiseen vaadittavia henkilötietoja ovat yleensä sähköpostiosoitteesi, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: henkilökohtaisten tietojen käsittely näihin tarkoituksiin perustuu asiaankuuluvien kampanjaehtojen toteuttamiseen.

 

f.               Tietoanalytiikka suuntausten selvittämiseksi ja Coca‑Cola-tuotteiden sekä sivustojen parantamiseksi:

 

·       Keräämme henkilötietojasi mitataksemme toimintaasi sivustoilla (esim. selvittääksemme, miten, milloin ja millä laitteella käytät sivustoja), analysoidaksemme kuluttajakäyttäytymistä sekä selvittääksemme kulutussuuntauksia ja -tapoja. Tämä auttaa meitä tuntemaan sivustojen käyttäjät paremmin, segmentoimaan heitä merkityksellisiksi ryhmiksi ja räätälöimään sisältöä paremmin käyttäjien tunnistettuja mieltymyksiä vastaavaksi.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: suostumuksesi.

 

Voit hyväksyä tai kieltää tämän henkilötietojesi keräämisen ja käytön tietoanalytiikkatarkoituksiin, joilla pyrimme selvittämään suuntauksia sekä parantamaan sovellustamme ja Coca‑Cola-tuotteita ja -sivustoja yleisemmin, muuttamalla yksityisyysasetuksiasi profiilitiedoistasi. Jos haluat hyväksyä henkilötietojesi keräämisen ja käytön tietoanalytiikkatarkoituksiin, joilla pyrimme selvittämään suuntauksia sekä parantamaan sovellustamme ja Coca‑Cola-tuotteita ja -sivustoja yleisemmin, aktivoi kyseinen valintapainike. Jos haluat kieltää tämän, poista painikkeen aktivointi. Valintapainike on oletusarvoisesti poissa päältä.

 

Voit perua suostumuksesi yllä mainittuun tarkoitukseen siirtymällä tälle sivulle (make “sivulle” an active link and link to www.cocacola.fi) ja poistamalla kyseisen valintapainikkeen aktivoinnin. Voit ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta [sähköpostilla, puhelimitse tai postitse käyttämällä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 mainittuja yhteystietoja]. Kun perut suostumuksesi, lopetamme tietojen käsittelyn tähän tarkoitukseen.

 

g.              Tietoanalytiikka raportti- ja analyysitarkoituksiin

 

·       Keräämme henkilötietojasi verkkosivustoillamme ja/tai mobiilisovelluksissamme luodaksemme koostettuja ja anonyymeja raportteja ja mitataksemme fyysisten tuotteidemme, digitaalisen tarjontamme ja markkinointikampanjoidemme tehoa. Tämän analyysin pohjalta selvitämme markkinasuuntauksia digitaalisia aktiviteettejamme varten ja käytämme niitä Coca‑Cola-tuotteidemme ja -palvelujemme parantamiseen.

 

Tätä tarkoitusta varten saatamme kerätä tietoja liittyen verkkosivustojemme ja/tai mobiilisovellustemme käyttöön sekä tietoa laitteesta tai laitteista, joilla käytät palvelujamme, mukaan lukien:

 

-     Milloin rekisteröidyit, varmistit sähköpostiosoitteesi, varmistit puhelinnumerosi, kirjauduit ulos tai kirjauduit sisään jollekin verkkosivustollemme ja/tai mobiilisovellukseemme.

-     Milloin hyväksyit verkkosivuston ja/tai mobiilisovelluksen juridiset ehdot, kuten sen käyttöehdot ja tietosuojakäytännön.

-     Milloin olit vuorovaikutuksessa verkkosivuston ja/tai mobiilisovelluksen sisällön kanssa esim. napsauttamalla linkkiä, tykkäämällä sisällöstä tai jakamalla sisältöä.

-     Milloin liityit peliin, kilpailuun tai kampanjaan, kirjoitit pin-koodin, luit pin-koodin, viivakoodin tai QR-koodin tuotteesta, keräsit kanta-asiakaspisteitä, käytit kanta-asiakaspisteitä tai valitsit palkinnon.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme parantaa tuotteitamme ja palveluitamme.

 

h.              Sijaintiisi perustuvat yksilöidyt push-ilmoitukset

 

·       Käytämme jäljiteteknologiaa tunnistaaksemme sinun olevan lähellä myyntipaikkojamme ja lähettääksemme sinulle reaaliaikaisia ilmoituksia kampanjoista ja alennuksista, joita tarjoamme lähettyvilläsi olevissa myymälöissä. Emme kerää tai millään tavoin käsittele GPS-sijaintitietojasi.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: suostumuksesi.

 

Voit hyväksyä tai kieltää tämän henkilötietojesi keräämisen ja käytön yksilöityjen, sijaintiperusteisten push-ilmoitusten lähettämiseen muuttamalla yksityisyysasetuksiasi profiilitiedoissasi. Jos haluat hyväksyä henkilötietojesi keräämisen ja käytön yksilöityjen, sijaintiperusteisten push-ilmoitusten lähettämiseen, aktivoi painike. Jos haluat kieltäytyä, poista aktivointi. Valintapainike on oletusarvoisesti poissa päältä.

 

Voit perua suostumuksesi yllä mainittuun tarkoitukseen siirtymällä tälle sivulle (make “sivulle” an active link and link to www.cocacola.fi) ja poistamalla kyseisen valintapainikkeen aktivoinnin. Voit ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta [sähköpostilla, puhelimitse tai postitse käyttämällä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 10 mainittuja yhteystietoja]. Kun perut suostumuksesi, lopetamme tietojen käsittelyn tähän tarkoitukseen.

 

i.               Sivustojen tekninen toiminta

 

·       Keräämme ja käytämme henkilötietojasi sivustojen teknistä hallinnointia varten ja varmistaaksemme, että sivustot toimivat oikein. Keräämme erityisesti laitteen tilatietoja sovelluksen kaatuessa (kuten laitteen yksilölliset tunnisteet, laitteen fyysinen sijainti kaatumishetkellä) tunnistaaksemme kaatumisen syyt ja voidaksemme tehdä tarvittavat toimenpiteet, jottei niin kävisi uudelleen.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme varmistaa sivustojen toimivuus teknisestä/IT-näkökulmasta.

 

j.               Laillisten velvoitteidemme noudattaminen

 

·       Noudattaaksemme laillisia velvoitteitamme, oikeudenkäyntejä tai valtiollisten viranomaisten määräyksiä, jotka voivat olla peräisin myös asuinmaasi ulkopuolisilta viranomaisilta, kun meillä on syytä uskoa sen olevan laillinen velvoitteemme ja kun henkilötietojesi luovuttaminen on ehdottoman välttämätöntä kyseisten laillisten velvoitteiden, oikeudenkäyntien tai valtiollisten määräysten noudattamiseksi.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: laillisten velvoitteidemme noudattaminen.

 

k.              Etujemme oikeutettu suojeleminen:

 

·       Valvoaksemme käyttöehtojemme toteutumista laillisesti, suojellaksemme meidän ja/tai tytäryhtiöidemme toimintoja, oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta sekä voidaksemme hakea hyvitystä oikeuskeinoin tai rajoittaa mahdollisesti kärsimiämme vahinkoja.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme suojella organisaatiotamme laillisin keinoin.

 

l.               Vilpin havaitseminen

 

·       Käsittelemme profiilitietojasi, sivustojen käyttöösi liittyviä tietoja sekä sivustoilla vierailuun ja vuorovaikutukseen käyttämiäsi laitteita tunnistaaksemme sivustojen mahdollisen vilpillisen käytön.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme suojella organisaatiotamme vilpiltä

.

8. Missä tilanteissa siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

 

Tässä tietosuojailmoituksessa eriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi siirrämme henkilötietojasi maihin, jotka eivät takaa riittävää tietosuojaa, kuten Yhdysvaltoihin ja Serbiaan.

 

Tietojen siirtoa maihin, joissa riittävää tietosuojaa ei voida taata, koskee aina jompikumpi seuraavista yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisista turvatoimista, joilla taataan henkilötietojen asianmukainen suoja:

 

 - EU-komission tietosuoja-asetuksen 46. artiklan 2. kappaleen mukaisesti hyväksymät vakiolausekkeet (napsauttamalla tätä voit tutustua EU-komission päätökseen mallisopimuslausekkeista, jotka koskevat tiedonsiirtoa kolmansissa maissa toimiville tiedon käsittelijöille) ja

 

Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi siirtämisestä kolmansiin maihin (soveltuvat siirtomenetelmät mukaan lukien), ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@coca-cola.com.

 

Tässä tietosuojailmoituksessa eriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi siirrämme henkilötietojasi maihin, jotka eivät takaa riittävää tietosuojaa, kuten Yhdysvaltoihin ja Serbiaan.

 

Tietojen siirtoa maihin, joissa riittävää tietosuojaa ei voida taata, koskee aina jompikumpi seuraavista yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisista turvatoimista, joilla taataan henkilötietojen asianmukainen suoja:

 

 - EU-komission tietosuoja-asetuksen 46. artiklan 2. kappaleen mukaisesti hyväksymät vakiolausekkeet (napsauttamalla tätä voit tutustua EU-komission päätökseen mallisopimuslausekkeista, jotka koskevat tiedonsiirtoa kolmansissa maissa toimiville tiedon käsittelijöille) ja

 

Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi siirtämisestä kolmansiin maihin (soveltuvat siirtomenetelmät mukaan lukien), ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@coca-cola.com.

9. Entä linkit muille verkkosivustoille, sovelluksiin, alustoille jne.?

 

Käyttäessäsi sivustoja saatat kohdata linkkejä muille verkkosivustoille, sovelluksiin ja alustoille, jotka eivät ole meidän, vaan muiden yritysten tarjoamia. Emme ole vastuussa tällaisista verkkosivustoista, sovelluksista tai alustoista, eikä tämä tietosuojailmoitus koske niitä. Sinun tulee tutustua näiden yritysten verkkosivustoillaan, sovelluksissaan ja alustoillaan julkaisemiin käytäntöihin ja sääntöihin ymmärtääksesi, miten ne huolehtivat tietosuojastasi.

 

 

Käyttäessäsi sivustoja saatat kohdata linkkejä muille verkkosivustoille, sovelluksiin ja alustoille, jotka eivät ole meidän, vaan muiden yritysten tarjoamia. Emme ole vastuussa tällaisista verkkosivustoista, sovelluksista tai alustoista, eikä tämä tietosuojailmoitus koske niitä. Sinun tulee tutustua näiden yritysten verkkosivustoillaan, sovelluksissaan ja alustoillaan julkaisemiin käytäntöihin ja sääntöihin ymmärtääksesi, miten ne huolehtivat tietosuojastasi.

 

10. Mitä oikeuksia sinulla on liittyen toteuttamaamme henkilötietojen käsittelyyn, miten voit harjoittaa niitä ja miten voit ottaa meihin yhteyttä?

 

a.      Oikeutesi liittyen toteuttamaamme henkilötietojen käsittelyyn

 

Sinulla on tässä tietosuojailmoituksessa kuvaillun henkilötietojesi käsittelyn suhteen tietyissä olosuhteissa oikeus

 

·       saada kopio kaikista henkilötiedoista, joita sinusta säilytämme sekä tietoa siitä, miten henkilötietojasi käsittelemme

 

·       pyytää meitä päivittämään tai korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilötiedot tai täydentämään mahdolliset puutteelliset henkilötiedot

 

·       pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittely (i) markkinointiin liittyvien push-ilmoitusten yksilöintiä varten, (ii) tietoanalytiikkatarkoituksiin, joilla pyrimme selvittämään suuntauksia sekä parantamaan sovellustamme ja Coca‑Cola-tuotteita ja -sivustoja yleisemmin, (iii) sijaintiin perustuvien push-ilmoitusten yksilöintiin, (iv) suoramarkkinoinnin lähettämistä varten.

 

Tietyissä olosuhteissa sinulla on myös oikeus

 

·       vastustaa henkilötietojesi käsittelyä

·       pyytää meidät poistamaan henkilötietosi

·       saada meidät rajoittamaan toteuttamaamme henkilötietojesi käsittelyä sekä

·       pyytää meitä lähettämään tietyt henkilötietosi sinulle tai siirtää tai siirrättää ne toiselle rekisterinpitäjälle.

 

b.              Yhteydenotot oikeuksiesi harjoittamiseen liittyen

 

Jos haluat harjoittaa jotain edellä mainituista oikeuksistasi, voit ottaa meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista.

 

·       Voit käyttää sivustoilta mahdollisesti löytyvää yhteydenottolomaketta

·       Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kuluttajapalvelu@sff.fi

·       Voit soittaa meille numeroon +358 9 3485 4300

·       Voit lähettää meille kirjepostia osoitteeseen Sinebrychoffin Kuluttajapalvelu, Sinebrychoffinaukio 1, 04250 KERAVA

 

Erittele selkeästi, mitä tietoja haluat meidän toimittavan sinulle, tarkastavan, korjaavan, lakkaavan käsittelemästä tai poistavan.

 

Voit myös ottaa meihin yhteyttä yllä olevilla keinoilla, jos sinulla on kysyttävää suorittamaamme henkilötietojesi käsittelyyn liittyen.

 

c.               Tietosuojavastaavamme yhteystiedot

 

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa dpo-europe@coca-cola.com.

d.              Oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle

 

Sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (jäsenvaltiossa, jossa asut tai työskentelet tai jossa väitetty rikkomus tapahtui), jos katsot, että henkilökohtaisia tietojasi on käsitelty EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679, päivätty 27. huhtikuuta 2016, vastaisella tavalla.

 

 

a.      Oikeutesi liittyen toteuttamaamme henkilötietojen käsittelyyn

 

Sinulla on tässä tietosuojailmoituksessa kuvaillun henkilötietojesi käsittelyn suhteen tietyissä olosuhteissa oikeus

 

·       saada kopio kaikista henkilötiedoista, joita sinusta säilytämme sekä tietoa siitä, miten henkilötietojasi käsittelemme

 

·       pyytää meitä päivittämään tai korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilötiedot tai täydentämään mahdolliset puutteelliset henkilötiedot

 

·       pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittely (i) markkinointiin liittyvien push-ilmoitusten yksilöintiä varten, (ii) tietoanalytiikkatarkoituksiin, joilla pyrimme selvittämään suuntauksia sekä parantamaan sovellustamme ja Coca‑Cola-tuotteita ja -sivustoja yleisemmin, (iii) sijaintiin perustuvien push-ilmoitusten yksilöintiin, (iv) suoramarkkinoinnin lähettämistä varten.

 

Tietyissä olosuhteissa sinulla on myös oikeus

 

·       vastustaa henkilötietojesi käsittelyä

·       pyytää meidät poistamaan henkilötietosi

·       saada meidät rajoittamaan toteuttamaamme henkilötietojesi käsittelyä sekä

·       pyytää meitä lähettämään tietyt henkilötietosi sinulle tai siirtää tai siirrättää ne toiselle rekisterinpitäjälle.

 

b.              Yhteydenotot oikeuksiesi harjoittamiseen liittyen

 

Jos haluat harjoittaa jotain edellä mainituista oikeuksistasi, voit ottaa meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista.

 

·       Voit käyttää sivustoilta mahdollisesti löytyvää yhteydenottolomaketta

·       Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kuluttajapalvelu@sff.fi

·       Voit soittaa meille numeroon +358 9 3485 4300

·       Voit lähettää meille kirjepostia osoitteeseen Sinebrychoffin Kuluttajapalvelu, Sinebrychoffinaukio 1, 04250 KERAVA

 

Erittele selkeästi, mitä tietoja haluat meidän toimittavan sinulle, tarkastavan, korjaavan, lakkaavan käsittelemästä tai poistavan.

 

Voit myös ottaa meihin yhteyttä yllä olevilla keinoilla, jos sinulla on kysyttävää suorittamaamme henkilötietojesi käsittelyyn liittyen.

 

c.               Tietosuojavastaavamme yhteystiedot

 

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa dpo-europe@coca-cola.com.

d.              Oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle

 

Sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (jäsenvaltiossa, jossa asut tai työskentelet tai jossa väitetty rikkomus tapahtui), jos katsot, että henkilökohtaisia tietojasi on käsitelty EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679, päivätty 27. huhtikuuta 2016, vastaisella tavalla.

 

11. Kauanko säilytämme henkilötietojasi?

 

a.               Pyrkimyksemme on pitää henkilötietosi paikkansapitävinä ja ajantasaisina. Poistamme sinusta säilyttämämme henkilötiedot, kun meillä ei ole niille enää tarvetta.

 

b.              Säilytämme tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuja tarkoituksia varten käyttämiämme henkilötietojasi enintään kahden vuoden ajan, paitsi kun laki edellyttää meitä säilyttämään henkilötietojasi pidemmän tai lyhyemmän ajan. Säilytämme henkilötietojasi, joita käytämme mahdollistaaksemme osallistumisesi kampanjoihin, kanta-asiakasohjelmiin ja vastaaviin ohjelmiin sekä näiden kampanjoiden ja ohjelmien toteuttamiseksi kokonaisuudessaan, enintään 10 vuoden ajan. Säilytämme henkilötietojasi, joita käytämme pyyntöihisi vastaamiseksi, enintään 10 vuoden ajan. Henkilötietojasi, joita käytetään henkilökohtaiseen tietopyyntöön liittyen, säilytetään enintään viiden vuoden ajan siitä päivämäärästä, jolloin tiedot toimitettiin sinulle.

 

c.               Suostumusperusteisia [evästeitä] ja evästeiden kaltaisia teknologioita säilytetään päätelaitteellasi enintään 13 kuukauden ajan ([istuntoevästeet] ja muut vastaavat selailuistunnon ajan säilytettävät teknologiat pois lukien).

 

d.              Kuluttajavuorovaikutuksen keskustietokantaamme yhteydessä olevat tilit, joita ei käytetä kuukauden sisällä niiden luomisesta (ts. suostumusta edellyttävään tietojen käsittelyyn, kuten markkinointiviestinnän lähettämiseen, ei anneta ja/tai tililtä ei osallistuta kilpailuihin), poistetaan kahden kuukauden sisällä luontihetkestä.

 

 

a.               Pyrkimyksemme on pitää henkilötietosi paikkansapitävinä ja ajantasaisina. Poistamme sinusta säilyttämämme henkilötiedot, kun meillä ei ole niille enää tarvetta.

 

b.              Säilytämme tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuja tarkoituksia varten käyttämiämme henkilötietojasi enintään kahden vuoden ajan, paitsi kun laki edellyttää meitä säilyttämään henkilötietojasi pidemmän tai lyhyemmän ajan. Säilytämme henkilötietojasi, joita käytämme mahdollistaaksemme osallistumisesi kampanjoihin, kanta-asiakasohjelmiin ja vastaaviin ohjelmiin sekä näiden kampanjoiden ja ohjelmien toteuttamiseksi kokonaisuudessaan, enintään 10 vuoden ajan. Säilytämme henkilötietojasi, joita käytämme pyyntöihisi vastaamiseksi, enintään 10 vuoden ajan. Henkilötietojasi, joita käytetään henkilökohtaiseen tietopyyntöön liittyen, säilytetään enintään viiden vuoden ajan siitä päivämäärästä, jolloin tiedot toimitettiin sinulle.

 

c.               Suostumusperusteisia [evästeitä] ja evästeiden kaltaisia teknologioita säilytetään päätelaitteellasi enintään 13 kuukauden ajan ([istuntoevästeet] ja muut vastaavat selailuistunnon ajan säilytettävät teknologiat pois lukien).

 

d.              Kuluttajavuorovaikutuksen keskustietokantaamme yhteydessä olevat tilit, joita ei käytetä kuukauden sisällä niiden luomisesta (ts. suostumusta edellyttävään tietojen käsittelyyn, kuten markkinointiviestinnän lähettämiseen, ei anneta ja/tai tililtä ei osallistuta kilpailuihin), poistetaan kahden kuukauden sisällä luontihetkestä.

 

12. Miten suojelemme tietojasi

 

Tietojesi turva on meille erittäin tärkeää, ja olemme ottaneet käyttöön varotoimia suojellaksemme keräämiemme ja sivustojemme toimittajille jakamiemme tietojen koskemattomuutta ja turvallisuutta.

 

Henkilötiedot salataan säilytyksen aikana epäsymmetrisin ja symmetrisin salauskeinoin, ja tiedonsiirron aikana ne salataan Secure Sockets Layer- eli SSL-turvateknologian avulla. SSL-teknologia salaa tiedot, ennen kuin ne siirretään internetin kautta käyttäjän laitteen ja yrityksen keskusjärjestelmien välillä, jolloin ne ovat valtuuttamattomille tahoille lukukelvottomia ja tietojen luottamuksellisuus varmistuu. SSL:n käyttö edellyttää myös yhteensopivaa selainta, joka kykenee suorittamaan vähintään 128 bitin pituisen turva-avaimen ”vaihdon”, jota edellä mainitun turvallisen yhteyden muodostaminen keskusjärjestelmiin edellyttää.

 

Mikään turvajärjestelmä ei kuitenkaan ole täysin murtovarma, emmekä voi taata järjestelmiemme turvallisuutta täysin. Jos mitkä tahansa hallussamme olevat tiedot vaarantuvat turvavuodon takia, tutkimme tilanteen kohtuulliseksi katsottavalla tavalla ja tiedotamme tarpeen mukaan henkilöille, joiden tiedot ovat saattaneet vaarantua, sekä ryhdymme muihin toimenpiteisiin sovellettavien lakien ja säädösten mukaisesti.

 

 

Tietojesi turva on meille erittäin tärkeää, ja olemme ottaneet käyttöön varotoimia suojellaksemme keräämiemme ja sivustojemme toimittajille jakamiemme tietojen koskemattomuutta ja turvallisuutta.

 

Henkilötiedot salataan säilytyksen aikana epäsymmetrisin ja symmetrisin salauskeinoin, ja tiedonsiirron aikana ne salataan Secure Sockets Layer- eli SSL-turvateknologian avulla. SSL-teknologia salaa tiedot, ennen kuin ne siirretään internetin kautta käyttäjän laitteen ja yrityksen keskusjärjestelmien välillä, jolloin ne ovat valtuuttamattomille tahoille lukukelvottomia ja tietojen luottamuksellisuus varmistuu. SSL:n käyttö edellyttää myös yhteensopivaa selainta, joka kykenee suorittamaan vähintään 128 bitin pituisen turva-avaimen ”vaihdon”, jota edellä mainitun turvallisen yhteyden muodostaminen keskusjärjestelmiin edellyttää.

 

Mikään turvajärjestelmä ei kuitenkaan ole täysin murtovarma, emmekä voi taata järjestelmiemme turvallisuutta täysin. Jos mitkä tahansa hallussamme olevat tiedot vaarantuvat turvavuodon takia, tutkimme tilanteen kohtuulliseksi katsottavalla tavalla ja tiedotamme tarpeen mukaan henkilöille, joiden tiedot ovat saattaneet vaarantua, sekä ryhdymme muihin toimenpiteisiin sovellettavien lakien ja säädösten mukaisesti.

 

13. Sovellettava lainsäädäntö

 

Tähän tietosuojailmoitukseen sovelletaan ja sitä tulkitaan Belgian lakien sekä muiden Euroopan unionissa mahdollisesti sovellettavien lakien mukaisesti. 

 

 

Tähän tietosuojailmoitukseen sovelletaan ja sitä tulkitaan Belgian lakien sekä muiden Euroopan unionissa mahdollisesti sovellettavien lakien mukaisesti. 

 

14. Tämän tietosuojailmoituksen päivitykset

 

Tämän tietosuojailmoituksen viimeisin tarkistusajankohta näkyy sivun yläosassa kohdassa ”MUOKATTU VIIMEKSI”.

 

Saat tiedon kaikista tähän tietosuojailmoitukseen suunnitelluista muutoksista hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa.

 

Jos vastustat mitä tahansa muutosta, voit sulkea tilisi. Jos jatkat sivustojemme käyttöä tämän tietosuojailmoituksen muutosten julkaisemisen jälkeen, sinun katsotaan lukeneen ja ymmärtäneen muutokset.

 

Voit tulostaa, ladata tai muuten hankkia kopion tästä tietosuojailmoituksesta (ja sen mahdollisista uudistetuista versioista) arkistojasi varten.

 

 

Tämän tietosuojailmoituksen viimeisin tarkistusajankohta näkyy sivun yläosassa kohdassa ”MUOKATTU VIIMEKSI”.

 

Saat tiedon kaikista tähän tietosuojailmoitukseen suunnitelluista muutoksista hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa.

 

Jos vastustat mitä tahansa muutosta, voit sulkea tilisi. Jos jatkat sivustojemme käyttöä tämän tietosuojailmoituksen muutosten julkaisemisen jälkeen, sinun katsotaan lukeneen ja ymmärtäneen muutokset.

 

Voit tulostaa, ladata tai muuten hankkia kopion tästä tietosuojailmoituksesta (ja sen mahdollisista uudistetuista versioista) arkistojasi varten.